Najkrajšia žena planéty? Má 47 a pre tri deti je vraj tá naj, keď je v teplákoch

Krása nesúvisí s vekom. Vieme to a keby sme to náhodou nevedeli, magazín People nás o tom určite presvedčí. Aspoň výberom hviezdy na titulnej strane svojho čísla "krásy".

25.04.2019 13:00
debata (6)

Známy americký časopis, ktorý každoročne zverejňuje rebríček najsexi mužov planéty a zároveň robí aj špeciálne vydanie venované najpríťažlivejším osobnostiam šoubiznisu, tentoraz vybral za svoju hviezdu herečku Jennifer Garnerovú.

Niekdajšia hviezda seriálu Alias, ktorá je známa aj ako manželka Bena Afflecka, sa objavila na titulnej strane a získala tak akoby špeciálnu poctu v zozname najkrajších žien a mužov súčasnosti. Vek v tom vôbec nebol prekážkou, no ona sama si zažartovala, že mala z takejto pocty veľký stres.

Herečka Jennifer Garner na premiére filmu...
Herečka Jennifer Garner v kreácii Lanvin prišla...
+11Herečka Jennifer Garner na akcii Hollywoodskej...

Keď v stredu navštívila talk-šou moderátorky Ellen De Generesovej, priznala sa, že by čakala skôr, že ju vypískajú. „Nikdy som nebola taká nervózna ako dnes. Mám pocit, že som si myslela, že ma vypískate,“ uviedla s úsmevom pred publikom, ktoré ju však odmenilo potleskom. „Chápete, ako to myslím? Čakáte, že príde Kaia Gerber a som tu ja,“ dodala s humorom matka troch detí.

Herečka Jennifer Garner na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jennifer Garner na premiére filmu Peppermint. Herečka Jennifer Garner na premiére filmu Peppermint.

Garner sa však tiež priznala, že práve oni vidia jej najväčšie pôvaby vtedy, keď je celkom obyčajná a normálna. „Niekedy sa snažím vyzerať ako najlepšia možná verzia seba samej a oni sa ma spýtajú, či by som si radšej nešla umyť tvár, stiahla vlasy do chvosta a natiahla si mikinu. Ale ja v tom vidím kompliment. Skrátka chcú, aby som vyzerala ako mama,“ vysvetlila herečka v rozhovore pre People.

V minulosti sa v zozname ocitli mnohé jej slávne kolegyne. Garner nie je najstaršia, People prisúdil pred dvoma rokmi titulnú stranu svojho „beautiful“ vydania aj herečke Julii Robertsovej, ktorá je o štyri roky staršia a v čase fotenia mala 49 rokov. Herečka pritom dostala od časopisu titul „najkrajšej ženy súčasnosti“ už päťkrát.

VIDEO: 12 najkrajších Sloveniek a ich prípravy na promenádu v plavkách?

Video

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #Jennifer Garner #svet #People #vydanie #najkrajšia

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...