BBC Radio 1 odmietlo hrať nový Madonnin singel! Reakcie fanúšikov sú drsné

Najpočúvanejšia britská rozhlasová stanica BBC Radio 1 sa stala terčom kritiky Madonniných fanúšikov, pretože do svojho playlistu nezaradila najnovší singel tejto speváčky - skladbu Medellín.

28.04.2019 14:00
Malawi Madonna Foto: ,
Speváčka Madonna na zábere zo 16. júla 2018 - mesiac pred dovŕšením šesťdesiatky.
debata

Fanúšikovia americkej popovej hviezdy stanicu obviňujú zo snobstva. Tá sa ale obhajuje tým, že pieseň, dueto s kolumbijským spevákom Malumom, nespĺňa jej vysielacia kritériá.

Bežte do hája, vy zas..ní elitári, Madonna stále robí dobrú hudbu, napísal na twitteri jeden z Madonniných „obhajcov“, pričom použil oveľa drsnejšie výrazy. Ďalší pisatelia stanicu BBC Radio 1 vyzývali, aby nový singel do éteru vpustila.

Britský bulvárny denník The Sun s odvolaním sa na nespresnený zdroj naznačil, že za rozhodnutím stanice môže byť Madonnin vek. Speváčka vlani oslávila šesťdesiatku. BBC Radio 1 sa zameriava na mladých poslucháčov, v porovnaní s tým „dvojka“, ktorá pieseň Medellín hrá, sa zameriava na staršie publikum.

Nie je to prvýkrát, čo stanica BBC Radio 1 odmietla Madonnu vysielať. Stalo sa tak už v roku 2015, kedy stanica nezačlenila singel Living for Love. Bulvárny denník Daily Mail vtedy citoval zdroj oboznámený s dianím na stanici, ktorý Madonnu nazval „starou“ a „bezvýznamnou“.

Fanúšikovia potom zaplavili stanicu žiadosťami, aby pieseň začala vysielať, a výber hudby na BBC Radio 1 kritizovalo niekoľko umelcov.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #hudba #kritika #Madonna #singel #vysielanie #BBC Radio 1

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...