Megan Fox požiadala o ukončenie rozvodového konania s manželom

Americká herečka a modelka Megan Fox požiadala o ukončenie rozvodového konania s manželom, hercom Brianom Austinom Greenom.

29.04.2019 13:00
Megan Fox a jej manžel Brian Austin Green Foto: ,
Herečka Megan Fox a jej manžel Brian Austin Green na premiére filmu Teenage Mutant Ninja Turtles.
debata

Stalo sa tak takmer štyri roky po tom, ako o rozvod požiadala. Podľa portálu The Blast podala svoju žiadosť o ukončenie konania vo štvrtok v Los Angeles.

Tridsaťdvaročná rodáčka z Oak Ridge v štáte Tennessee podala žiadosť o rozvod v auguste 2015, po piatich rokoch manželstva. Ako dôvod vtedy uviedla neprekonateľné rozdiely.

Dvojica však v apríli 2016 oznámila, že čaká tretie dieťa a ešte toho roku sa k sebe vrátili. Rozvodové konanie však naďalej pokračovalo.

Fox a Green spolu začali chodiť v roku 2004, pričom herečka mala v tom čase 18 rokov, zatiaľ čo Green už tridsať. Zasnúbili sa v roku 2006, o tri roky neskôr zasnúbenie zrušili, no nasledujúci rok sa zasnúbili znova a krátko na to sa aj vzali.

Dvojica má spolu troch synov – šesťročného Noaha Shannona, päťročného Bodhiho Ransoma a dvojročného Journeyho Rivera. Štyridsaťpäťročný Green je tiež otcom 17-ročného Kassiusa, ktorého má z predchádzajúceho vzťahu.

VIDEO: Ako chudnú do plaviek missky? Pozrite sa s nami!

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #súd #rozvod #Megan Fox #Brian Austin Green #konanie

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...