Hrôza na módnej šou v Brazílii: Len 26-ročný model umrel priamo na móle

Hrozivý záver mala jedna z módnych prehliadok počas týždňa módy v brazílskom Sao Paule. Na móle umrel jeden z modelov.

29.04.2019 11:53
debata (1)
Model Tales Soares na prehliadke Ratier počas... Foto: SITA/AP, Andre Penner
Model Tales Soares na prehliadke Ratier počas Sao Paulo Fashion Week. Model Tales Soares na prehliadke Ratier počas Sao Paulo Fashion Week.

Reč je len o 26-ročnom Talesovi Saoresovi, ktorý v piatok skolaboval počas prehliadky značky Ocksa. Hoci najprv si niektorí hostia mysleli, že ide o súčasť choreografie, po pár sekundách sa k bezvládnemu telu Saoresa rozbehli záchranári.

Jeho telo previezli do nemocnice, ale údajne už v čase prevozu bol Saores mŕtvy. Hostia aj fotografi na prehliadke boli svedkami momentu, ako sa 26-ročný manekýn vybral na koniec móla, zapózoval a následne sa otočil a spadol na zem.

„Nesmierne nás mrzí táto strata a posielame naše úprimné kondolencie Talesovej rodine,“ zverejnili organizátori prehliadky na Twitteri. Prisľúbili tiež, že rodine poskytnú „všetku potrebnú asistenciu v týchto smutných časoch“.

Tales Saores sa na týždni módy v Sao Paule zúčastnil na niekoľkých módnych šou. Ešte v piatok zverejnil fotografie na svojom konte na Instagrame z backstage prehliadky inej módnej firmy. Príčina jeho smrti nie je zatiaľ potvrdená, ale britský Daily Mail sa odvoláva na slová nemenovaného zamestnanca nemocnice. Podľa neho mal manekýn vrodenú chybu, ktorá spôsobila náhly kolaps a smrť. Niektoré médiá, samozrejme, špekulujú aj o drogách.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #úmrtie #Instagram #model #Sao Paulo #Tales Saores

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...