Máte necelých polmilióna eur? Môžete si kúpiť dom Patti Smithovej!

Dom, v ktorom bývala americká speváčka a spisovateľka Patti Smith s manželom a deťmi, je na predaj.

30.04.2019 08:30
Americká speváčka Patti Smith a režisér Darren... Foto: ,
Americká speváčka Patti Smith a režisér Darren Aronofsky.
debata

Sedemdesiatdvaročná interpretka kúpila nehnuteľnosť v meste St. Clair Shores v štáte Michigan s už zosnulým manželom, hudobníkom Fredom „Sonicom“ Smithom v roku 1980 a žili v ňom spolu so synom Jacksonom a dcérou Jesse do roku 1994, keď gitarista už nefungujúcej kapely MC5 zomrel.

Práve na tomto mieste napísali manželia skladby na speváčkin album Dream Of Life (1988), ktorý obsahuje aj hit People Have the Power.

Dom predáva Jackson Smith, ktorý je takisto muzikant a pracuje aj ako realitný maklér. Jeho služby sa rozhodla využiť rodina, ktorá nehnuteľnosť kúpila v roku 2015 od jeho slávnej matky. Teraz je na predaj za 499-tisíc dolárov (v prepočte približne 448-tisíc eur). Jackson Smith prezradil, že v dome fotila aj fotografka Annie Leibovitz.

Režisér Steven Sebring použil zábery z domu v dokumente Patti Smith: Sen o živote (2008). Smith uviedol, že za knižnicou sa nachádza tajná chodba, ktorá vedie do suterénu. Podľa jeho informácií ju využívali v čase prohibície. V dome býval s matkou do roku 1996 a potom aj v období 2000 až 2005.

debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #dom #Patti Smith

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...