Svadba na spadnutie! Krásna Schwarzenegger žiarila aj na víkendovom žúre

Iba v januári ohlásili zásnuby a zdá sa, že cesta smerom k svadbe nabrala rýchly spád. Pôvabná Katherine Schwarzenegger si vezme už o pár týždňov herca Chrisa Pratta.

30.04.2019 00:00
debata
Snúbenci Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Snúbenci Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt vyzerali spolu ako hrdličky. Snúbenci Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt vyzerali spolu ako hrdličky.

Slávny filmový herec a dcéra známeho kulturistu, herca a bývalého guvernéra Arnolda Schwarzeneggera sa spoločne objavili už minulý týždeň na veľkolepej premiére filmu Avengers: Endgame. Dvojica bola takmer nerozlučná a 28-ročná Katherine doslova žiarila po snúbencovom boku.

Ako tvrdia zdroje, ktoré citujú americké médiá, rovnako šťastná a nadšená bola aj počas uplynulého víkendu, keď sa konala takzvaná „bridal shower“. Párty, ktorá sa zvyčajne v USA organizuje pre najbližšiu rodinu, aby dvojica budúcich manželov ohlásila detaily svadby, bola intímnym podujatím pre najbližších rodinných príslušníkov a priateľov.

„Katherine sa doslova rozžiarila, keď prišiel Chris. A on tiež predniesol rozkošný prípitok. Boli spolu na zjedenie a on sa celý čas snažil, aby všetka pozornosť patrila jej,“ opísal situáciu zdroj, ktorý cituje magazín People.

Na ceremónii nechýbala, samozrejme, matka nevesty Maria Shriver s ostatnými súrodencami pôvabnej Katherine. O prítomnosti Arnolda Schwarzeneggera síce americké médiá neinformovali, ale je pravdepodobné, že tiež nechýbal. Pre najstaršiu dcéru dnes už rozvedeného páru pôjde o prvé manželstvo, herec Pratt bol ženatý v minulosti s kolegyňou Annou Farisovou.

VIDEO: Pozrite si, ako sa pripravovali na „plavkovú sezónu“ missky

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #šťastie #párty #Chris Pratt #Katherine Schwarzenegger

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....