VIDEO Sociálne siete ako stoka internetu? Wisterová tvrdí, šťastia je tam dosť

Nie ste na Instagrame, nemáte čo robiť v šoubiznise! Myslíte si, že také čosi platí v dnešnej dobe? Moderátorka Vera Wisterová sociálne siete používa, ale súkromia veľa nezdieľa.

30.04.2019 00:00
debata
Moderátorka Vera Wisterová v šatách z capsule... Foto: archív dF
Moderátorka Vera Wisterová v šatách z capsule kolekcie dF + Boris Hanečka. Moderátorka Vera Wisterová v šatách z capsule kolekcie dF + Boris Hanečka.

„Moje kamarátky mi hovoria, že to musíš, musíš to tlačiť cez ten Instagram, musíš to dávať na tie sociálne siete. Ale ja mám stále pocit, že koho to zaujíma, aké capučíno ja pijem,“ reagovala s úsmevom na otázku pred kamerou TV Pravda.

Wisterová však zároveň priznáva, že súčasťou brandže, v ktorej pracuje, je určite aj istý exhibicionizmus. A záujem ľudí o to, čo ten-ktorý známy človek robí v súkromí, je logický. „Sranda je, že sú mnohé herečky aj modelky, ktoré ma na základe Instagramu začali zaujímať. Či už to robia samy od seba, alebo majú marketingové tímy, ktoré im to nastavili, ale začali ma zaujímať,“ prezradila moderátorka a mama dvoch synov.

VIDEO TU:

Video

Pri nich vraj zatiaľ strach z pôsobenia internetu nemá a prizvukuje, že podľa nej dokáže digitálny priestor poskytnúť aj pozitívne idoly. „Keby to bolo naozaj, že len kopa odpadu a smetí, asi by tak neprofitoval a nefungoval. Ako Lady Gaga povedala, že sociálne siete sú toaletou internetu. Ja si to až tak nemyslím, pretože občas dáva niečo pozitívne,“ zhodnotila v rozhovore.

A čo ešte dokáže sledovanie iných na internete priniesť podľa známej moderátorky? Pozrite sa v našom videu.

Speváčka Anita Soul sa pochválila šťastnou...
Topmodelka Barbora Brušková.
+19Slovenská modelka Linda Nývltová v tope a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #internet #Instagram #Vera Wisterová #pozitíva

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...