Daniel Radcliffe hlási návrat! Koniec Hry je to, čo ho zlákalo

Britský herec Daniel Radcliffe, známy z filmov o čarodejníkovi Harrym Potterovi, sa budúci rok opäť ukáže v hre londýnskeho divadla Old Vic.

02.05.2019 02:00
Daniel Radcliffe Foto: ,
Herec Daniel Radcliffe.
debata

Stvárni jednu z hlavných rolí v diele írskeho dramatika Samuela Becketta Koniec Hry.

Divákom divadla Old Vic sa Radcliffe predstavil už v roku 2017, a to v divadelnej hre Rosencrantz a Guildenstern sú mŕtvi britského autora narodeného v Československu Toma Stopparda. Beckettova „desivá komédia“ Koniec hry sa tu začne hrať vo februári. Spoločne s ňou bude k videniu aj málokedy adaptovaná Beckettova krátka hra Akt bez slov II.

Produkcia Old Vic v nadchádzajúcej sezóne okrem toho opäť spojí herca Matta Smitha a Claire Foy, ktorí boli v prvých dvoch sériách hlavnými hviezdami seriálu The Crown o anglickej kráľovnej Alžbete II., produkovaného streamovacou službou Netflix. Smith a Foy sa opäť predstavia ako životní partneri, hra Lungs ich však prenesie z prostredia Buckinghamského paláca do života obyčajných ľudí.

Podľa agentúry AP ďalej Old Vic v novej sezóne uvedie aj predstavenie A Very Expensive Poison (veľmi drahý jed) britskej autorky Lucy Prebble, ktorá vychádza z vraždy bývalého ruského agenta Alexandra Litvinenka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #divadlo #Daniel Radcliff

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...