Hviezda premiér? Áno! Ale dokonalá Theron v mini očarí aj na newyorskej ulici

Oscarová Charlize Theron aktuálne promuje svoj nový film Long Shot (Láska na druhú).

02.05.2019 00:08
debata

Usmieva sa tak nielen na červených kobercoch počas premiér, ale jej práca obnáša aj návštevy rôznych talkšou. A svojou krásou dokáže očariť nielen pred kamerami v týchto reláciách, ale aj na ulici, keď sa pred kamery iba chystá. To sa jej podarilo v rušnom New Yorku, keď sa vybrala do šou Jimmyho Fallona.

Charlize Theron na ulici v New Yorku mieri do... Foto: Profimedia
Charlize Theron Charlize Theron na ulici v New Yorku mieri do šou Jimmyho Fallona.

43-ročná tmavovláska si obliekla výrazné čierne šaty posiate drobnými bodkami v dĺžke mini, vďaka čomu zažiarili na jednej z ulíc jej štíhlučké nohy, ktoré akoby patrili o polovicu mladšej žene. A veru, bola by škoda, keby ich pred svetom schovávala.

Slávna hviezda je spokojná nielen v kariére, ale aj v súkromí. A to aj napriek tomu, že je single, ako pred časom priznala v šou Ellen DeGeneres. Bolo to v období, kedy médiá špekulovali o jej vzťahu s Bradom Pittom. Svoje tvrdenie zopakovala aj počas odovzdávania cien na CinemaCon v Las Vegas. „Som single už snáď aj desať rokov,“ povedala na pódiu.

Herečka Charlize Theron pózuje fotografom počas... Foto: TASR/AP, Joel C Ryan
Charlize Theron Herečka Charlize Theron pózuje fotografom počas príchodu na premiéru komédie Long Shot (Láska na druhú). V kreácii Givenchy Haute Couture.

O svojom živote porozprávala aj v aktuálnom rozhovore pre magazín Marie Claire: „Človek nechce mať osemdesiat a na smrteľnej posteli rozmýšľať nad tým, čo všetko mohol zažiť. Ja som spokojná s tým, kým som sa v živote stala.“ Zároveň prezradila, že ako 20-ročná užívala drogy a hľadala samú seba aj počas 4-mesačnej dlhej cesty naprieč Tureckom s batohom na chrbte. Po tridsiatke absolvovala terapiu, neskôr si adoptovala dve deti. Ako dodala, po tom, čo vo svojom živote prežila, bola na deti absolútne pripravená a nemala tak pocit, že by ju materstvo o niečo oberalo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Charlize Theron #Long Shot

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...