Princezná Charlotte oslavuje! Aha, aká rozkošná je 4-ročná dcérka Kate a Williama

Princezná Charlotte, dcéra vojvodkyne Kate a princa Williama, má dnes veľký deň - oslavuje svoje štvrté narodeniny.

02.05.2019 10:00
debata (6)

Pri tejto príležitosti zverejnil Kensingtonský palác jej nové zábery, o ktoré sa, tak ako každý rok, postarala jej mama. Zábery vznikli ešte v apríli v Kensingtonskom paláci a vo vidieckom sídle rodiny v anglickom grófstve Norfolk.

Britská princezná Charlotte oslavuje 4.... Foto: SITA/AP, Duchess of Cambridge
Charlotte Britská princezná Charlotte oslavuje 4. narodeniny, Kensingtonský palác zverejnil jej fotografie.

Charlotte je stredné dieťa kráľovskej dvojice, narodila sa medzi dnes päťročným princom Georgeom a ročným princom Louisom. Malá princezná je zachytená na troch fotografiách, pričom na dvoch z nich má rovnaké oblečenie. Na jednej fotografii má Charlotte oblečené modré kvetované šaty s bielym golierikom, na zvyšných dvoch má šedý svetrík a károvanú sukňu.

Britská princezná Charlotte oslavuje 4.... Foto: TASR/AP, Duchess of Cambridge
Británia princezná Charlotte Britská princezná Charlotte oslavuje 4. narodeniny, Kensingtonský palác zverejnil jej fotografie.

Oficiálnu instagramovú stránku vojvodkyne Kate a princa Williama sleduje vyše 8 miliónov ľudí a práve pri výročiach narodenia ich potomkov na nej pyšní rodičia zverejňujú ich fotografie, o ktoré sa stará práve vojvodkyňa z Cambridge. Pred dvoma týždňami na nej zverejnili aj fotografie najmladšieho spomedzi trojice detí, princa Louisa, ktorý 23. apríla oslávil jeden rok.

Princezná Charlotte sa ukázala aj počas svadby princa Harryho s herečkou Meghan Markleovou, kedy bola ich rozkošnou malou družičkou. Charlotte prišla na svet v rovnakej londýnskej nemocnici ako jej bratia a pri pôrode vážila 3,7 kilogramov. Krstnými rodičmi princeznej je kamarátka princa Williama a jeho manželky Kate – Sophie Carter, Williamova sesternica Laura Fellowes a jeho kamaráti James Meade a Thomas van Straubenzee a tiež Catherinin bratranec Adam Middleton. Je v poradí štvrtou následníčkou na britský kráľovský trón, po starom otcovi princovi Charlesovi, otcovi Williamovi a bratovi Georgeovi.

Britská princezná Charlotte oslavuje 4.... Foto: TASR/AP, Duchess of Cambridge
Británia princezná Charlotte Britská princezná Charlotte oslavuje 4. narodeniny, Kensingtonský palác zverejnil jej fotografie.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #princezná Charlotte

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...