Boli také sexi! Charlieho anjeli spolu po takmer 20-tich rokoch. Ako sa zmenili?

Cameron Diaz, Drew Barrymore a Lucy Liu sa ako anjelici prvý raz spojili v roku 2000.

03.05.2019 00:00
debata

O tri roky nato sa pred kamery sexi trojica vrátila opäť v pokračovaní Charlieho anjeli 2: Na plný plyn, kedy sa do filmu dostala aj ďalšia slávna kráska, Demi Moore.

Zľava: Drew Barrymore, Lucy Liu, Demi Moore a... Foto: Profimedia
Drew Barrymore, Lucy Liu, Demi Moore a Cameron Diaz Zľava: Drew Barrymore, Lucy Liu, Demi Moore a Cameron Diaz počas odhaľovania hviezdy na Chodníku slávy v Hollywoode.

Takmer po dvadsiatich rokoch od ich prvého spoločného stretnutia sa trojica hlavných predstaviteliek stretla opäť. Cameron Diaz (46), Drew Barrymore (44) a Lucy Liu (50) si zapózovali pred objektívmi počas slávnostného odhalenia hviezdy pre herečku Lucy Liu na Chodníku slávy v Hollywoode. A medzi trojicou slávnych hviezd to bola práve krásna 50-nička Liu, ktorá žiarila najviac – ale tak to malo byť, keďže bola hlavnou hviezdou podujatia.

Zatiaľ, čo Lucy Liu zvolila jemné šaty s čínskym florálnym vzorom, jej blond kolegyňa Cameron Diaz prišla v modrých džínach a hnedej blúzke. Drew Barrymore zvolila takisto jemné šaty, siahla po čierno-bielom modeli a bielych sandálikoch na výraznej platforme. Zostavu herečiek doplnila aj ich o čosi staršia kolegyňa, 56-ročná Demi Moore, ktorá si s nimi zahrala v dvojke. Tá sa prítomným pozvaným hosťom prihovorila aj z pódia, na ktorom zažiarila v čierno-bielych výrazných šatách a červených lodičkách.

Príbeh Charlieho anjeli sa prvý raz dostal k divákom v rokoch 1976 až 1981 ako seriál, v ktorom si hlavné postavy zahrali herečky Kate Jackson, Farrah Fawcett a Jaclyn Smith.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Drew Barrymore #Cameron Diaz #Lucy Liu #Charlieho anjeli

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....