Materstvo mi pomohlo nájsť novú rovnováhu, tvrdí Anne Hathaway

Herečku Anne Hathawayovú pozná svet vďaka mnohým úlohám. O tom, aká je jej rola matky v súkromí, často nehovorí. Tentoraz však spravila výnimku.

04.05.2019 08:20
debata
Herečka Anne Hathaway stavila na smokingový kúsok. Foto: SITA/AP, Brent N. Clarke
Herečka Anne Hathaway stavila na smokingový kúsok. Herečka Anne Hathaway stavila na smokingový kúsok.

Držiteľka Oscara za výkon vo filme Bedári sa v rozhovore pre magazín Shape priznala, že s príchodom syna našla vo svojom živote novú rovnováhu. Musela si veci usporiadať nanovo a vytvoril sa u nej nový systém priorít.

„Predtým ako som mala môjho syna, cítila som potrebu neustále vypĺňať môj rozvrh. Ak som nepracovala, mala som pocit, že márnim čas,“ vysvetlila Anne Hathaway. „Dnes viem, že si musím v rámci môjho roka plánovať prestávky. Chcem byť pri ňom. Je pre mňa dôležité byť spolu s ním a vôbec nepracovať, sústrediť sa len na čas, ktorý trávime spolu,“ komentovala herečka.

Tridsaťšesťročná hviezda sa už čoskoro objaví aj v slovenských kinách v komediálnej novinke The Hustle, kde si zahrala s herečkou Rebel Wilsonovou.

Tento rok by sa jej fanúšikovia mali dočkať ešte ďalších dvoch titulov so známou rodáčkou z New Yorku. Pôjde o drámu Dry Run v réžii Todda Haynesa a tiež politický triller The Last Thing He Wanted, ktorý vzniká v produkcii stanice Netflix.

VIDEO: Čo si myslí moderátorka a mama Vera Wisterová o sociálnych sieťach?

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #materstvo #zmena #Anne Hathaway #hodnota

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...