Z Gottovej dcéry Charlottky čosi bude! Aha, ako sa jej darí za mikrofónom

Karel Gott sa spojil s hitmakerom Richardom Krajčom, ktorý napísal pieseň pre neho a jeho dcérku Charlotte. Má názov Srdce nehasnou a už k nej vznikol aj videoklip.

04.05.2019 00:00
Karel Gott Foto:
Karel Gott s dcérou Charlottkou.
debata (7)

Je to prvýkrát, kedy sa frontman skupiny Kryštof Richard Krajčo rozhodol napísať pieseň pre niekoho iného ako pre svoju kapelu. Finálnu podobu piesne doladil s Petrom Harazinom zo skupiny Nebe. Vzniklo tak dueto pre Karla Gotta a jeho dcéru Charlotte Ellu.

"Bola to výzva. Nikdy som pre nikoho iného neskladal, a preto som sa dokonca aj trochu bál. Každá pieseň je pre mňa totiž taký malý klenot a ja som si hovoril, že Karel by si zaslúžil jeden taký 'vybrúsený‘. A o to sme sa s pokorou všetci pokúsili. Vznikla spoveď zrelého múdreho muža, otca, ktorý už, vie, čo sa chystá‘,“ opísal vznik pesničky Richard Krajčo.

Karel Gott k tomu dodáva: "Po dvoch rozprávkových duetách s Charlottkou pre nás Richard Krajčo napísal prvú spoločnú pieseň, po akej som už dlhšiu dobu túžil. Nesie v sebe hĺbku a energiu rozpravy medzi otcom a jeho dospievajúcou dcérou. Richard úplne presne vystihol silu myšlienky odovzdať v piesni mojej dcére pohľad na životné situácie, ktoré ju môžu tiež postretnúť. Som hrdý na to, s akým nasadením a profesionalitou Charlottka pieseň naspievala.“

Vo videoklipe sa predstavujú nielen obaja protagonisti Karel Gott a Charlotte Ella Gottová, ale i všetci tvorcovia a muzikanti spolupracujúci na vzniku nahrávky.

Hudobný darček pre všetkých priaznivcov Karla Gotta vyjde presne mesiac pred jeho osemdesiatkou – teda 14. 6. 2019.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Gott #Srdce nehasnou

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...