Návrat zlých dievčat? Paris opäť s Britney, ale pozrite sa lepšie! Veď to je...

Boháčka Paris Hilton sa stále nevzdáva svojej hudobnej kariéry a len nedávno ju paparazzovia prichytili pri nakrúcaní nového videoklipu k zatiaľ nezverejnenému singlu. A čakalo ich poriadne prekvapenie.

04.05.2019 13:00
debata
Boháčka Paris Hilton (vľavo) a draq queen... Foto: Profimedia
Paris Hilton (vľavo) a draq queen Derrick Barry Boháčka Paris Hilton (vľavo) a draq queen Derrick Barry pri nakrúcaní videoklipu k novej produkcii Hiltonovej.

Slávna blondínka sa zjavne túžila vrátiť do minulosti a čias, keď s kamarátkami ako Kim Kardashian či Britney Spears brázdila ulice Los Angeles, vymetala kluby a ponúkala médiám jeden škandál za druhým.

Fotografi zachytili Hiltonovú v spoločnosti Kardashianovej, ktorá prijala jej ponuku a v novom klipe sa objaví osobne. V prípade Britney Spearsovej to tiež vyzeralo nádejne. Konieckoncov, duo blondínok v sexy kreáciách kráčajúce po pľaci vyzeralo, že si užíva veľký návrat pred kamery a objektívy.

Pravda je však trošku iná. Speváčka Britney Spears sa totiž na nakrúcaní vôbec nezúčastnila, nahradila ju jej dvojníčka. Respektíve lepšie povedané, jej dvojník Derrick Barry – známa drag queen, ktorej pódiovým alter-egom je práve slávna americká speváčka.

Podobnosť Barryho s Britney Spearsovej je skutočne zarážajúca a všimli si to už diváci populárnej šou Ru Paul Drag Race, ktorú vysiela televízia VH1. Derrick Barry v nej súťažil o titul najlepšej drag queen, no skončil tesne pred finále. Jeho kariéra sa však rozbehla naplno a v práci využíva práve to, že sa tak nápadne podobá na niekdajšiu popovú princeznú.

Zjavne to využila aj 38-ročná Paris Hilton, ktorá okrem hudobnej kariéry úspešne podniká aj vo svete parfumov a módnych doplnkov. Okrem toho sa príležitostne venuje aj dídžejingu.

VIDEO: Speváčka Mária Čírová má rada experimenty v móde, pozrite sa

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #Paris Hilton #Britney Spears #dvojník

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....