Britney Spears v bikinách vám vyrazí dych! Pozrite sa, čo dokáže s telom

37-ročná speváčka zverejnila na Instagrame video svojho tréningu na tráve. To budete pozerať!

07.05.2019 00:00
debata (1)

V apríli skončila speváčka Britney Spears na klinike, kam ju hospitalizovali pre jej destabilný mentálny stav. Ten vyvolal komplikovaný stav Spearsovej otca, ktorý sa nedávno podrobil operácii. Ale zdá sa, že slávna speváčka je už z najhoršieho vonku a psychicky aj telesne sa dáva dokopy aj vďaka joge. To, čo dokáže dvojnásobná mama so svojím telom, predviedla na svojom Instagrame. A rozhodne to stojí za pohľad aj za obdiv.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Yoga on the green I really like it LIKE THAT !!

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

„Joga na tráve“, napísala k videu 37-ročná blondínka, ktorá okrem iného ukazuje, ako dokáže urobiť šnúru či ďalšie náročné cviky. Pritom predvádza aj svoje vytrénované telo tanečnice v bikinách. Blond hriva jej pri cvičení padá do tváre a slnko pohládza jej telo. Krásnou kulisou jej videa je aj modrá obloha nad zeleným trávnikom.

Ako uvádza server TMZ, na klinike strávila Britney 30 dní. „Lekári sa jej snažili pomôcť prostredníctvom novej kombinácie liekov, ale Britney sa po nich cítila skôr horšie, ako lepšie, takže ich prestala užívať,“ cituje TMZ zdroj z jej okolia. Britney sa sama prihovorila pred časom fanúšikom, okrem iného napísala: „Moja situácie je špecifická, ale sľubujem, že robím momentálne všetko najlepšie, ako len dokážem. Možno to o mne neviete, ale som silná a dokážem bojovať za to, čo chcem.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #jóga #Britney Spears #tréning

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...