Studenková ako oheň, Kocúriková vo farbe slnečníc! Dámy vyrazili do spoločnosti

Uznávaný slovenský textár Martin Sarvaš krstil novinku v divadle Nová Scéna, nechýbali známe osobnosti.

06.05.2019 13:22
debata

Bol to knižný krst nabitý hereckými hviezdami! Známy slovenský textár Martin Sarvaš krstil novinku s názvom „Zatiaľ toľko/Čo deň, to text“, v ktorej zhrnul svoju tvorbu od začiatku až po dnešok.

Počas svojej kariéry spolupracoval Sarvaš s kapelami ako Tublatanka, Elán, Hex, písal texty pre Haberu či Lehotského. Otextoval piesne pre pôvodné slovenské muzikály Báthoryčka a František z Assisi. Nie je len textárom, pôsobí ako manažér, producent, moderátor či scenárista.

Zdena Studenková počas krstu knihy textára... Foto: Profimedia
Zdena Studenková Zdena Studenková počas krstu knihy textára Martina Sarvaša (na pódiu).

Knižný krst sa konal v bratislavskom divadle Nová Scéna a medzi pozvanými hosťami, ktorí si túto udalosť nenechali ujsť, boli herečky Zdena Studenková, Zuzana Kocúriká či Soňa Norisová. Nechýbali ani páni – Braňo Kostka, Peter Kočiš či Dušan Kaprálik – tí všetci sa počas slávnostného večera príjemne bavili a pritom pózovali prítomným fotografom.

Na pódiu sa počas krstu predviedla herečka Zdena Studenková (64), ktorá zažiarila vo výraznej červenej farbe – na akciu prišla v nohavicovom kostýme, ku ktorému zvolila rovnako výrazný rúž. Usmievala sa nielen v spoločnosti Sarvaša, ale aj svojho partnera, Braňa Kostku. Pár sa spoločne len nedávno ukázal vo výbornej nálade na inom krste, kedy prišli podporiť speváčku Linu Mayer, ktorá je členkou zoskupenia Fragile – to úspešne roky vedie práve Kostka. Studenková vtedy prišla oblečená v čiernej koži – tmavé tóny tak aktuálne vymenila za niečo oveľa žiarivejšie.

Speváčka Lina Mayer   počas krstu jej... Foto: Daša Šimeková
Zdena Studenková, braňo kostka Speváčka Lina Mayer počas krstu jej debutového albumu v spoločnosti Zdeny Studenkovej a Braňa Kostku.

O nič menej výrazná počas večera na Novej Scéne nebola ani jej herecká kolegyňa, Zuzana Kocúriková. Charizmatická čiernovláska, ktorá pred pár mesiacmi oslávila okrúhlu sedemdesiatku, zvolila žlto-čiernu kombináciu. Rovnako ako Studenková, ani ona nezabudla na výrazný rúž. Obe dámy tak boli na akcii neprehliadnuteľné.

Zuzana Kocúriková počas krstu knihy textára... Foto: Profimedia
Zuzana Kocúriková Zuzana Kocúriková počas krstu knihy textára Martina Sarvaša v divadle Nová Scéna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zdena Studenková #Zuzana Kocúriková #Martin Sarvaš

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....