No Name majú nový klip! Aj so žiadosťou o ruku

Skupina No Name zverejnila videoklip ku skladbe Pamäte, ktorá pochádza z albumu S Láskou (2015).

08.05.2019 01:00
No Name Foto:
Igor Timko z kapely No Name.
debata (1)

Formácia novinkou uzavrela svoje akustické turné po Slovensku a Českej republike. O vznik videa sa postaral Vojto Paleček. Klip zaznamenáva koncert z pražského Fóra Karlín, na ktorom nechýbala ani žiadosť o ruku.

„Počas československého turné sme sa v Brne zoznámili s Vojtom Palečkom, ktorý nám koncert v Brne nádherne spracoval. Po tejto skvelej práci som mu okamžite zavolal s tým, že mu ponúkam možnosť nakrútiť klip k piesni Pamäte z finálneho koncertu v Prahe vo Fóre Karlín. Ako bonus je v klipe vyobrazené aj požiadanie o ruku partnerky nášho ochrankára Jardu. V kapele sme sa zhodli, že z bezpečnostných dôvodov sa vlastnému ochrankárovi nehovorí nie. A dobrá správa je, že Janička povedala Jardovi áno,“ prezradil líder No Name Igor Timko.

Formácia chcela v klipe zachytiť jedinečnú atmosféru turné. „Chceli sme zachovať všetko to krásne a jedinečné, čo sme za takmer tri mesiace trvania nášho 23-koncertného akustického turné zažili. Hosťovanie nášho priateľa a producenta Martina Gašpara, sláčikový kvartet a jeho krásne ženské huslistky. Klip dokonale mapuje ten jedinečný pocit, ktorého sa ako muzikant neviem nabažiť. Je to fenomén chvíle, ktorý by som popísal ako nekompromisný. Pred koncertom prípravy, očakávania, počas koncertu plný dom, výbuch energie, hudby, spevu, tanca. A dve hodiny po koncerte, už na svoju chvíľku slávy čaká zase niekto ďalší. Obraz má večné trvanie, divadlá majú svoje stále scény, ale koncerty, tie sú fenomenálne v tom, že kto v daný večer nepríde, prichádza o zážitok, ktorý už nikdy v živote nedobehne. Myslím si, že pieseň Pamäte sa na zobrazenie tohoto jedinečného fenoménu hodí dokonale,“ vysvetlil myšlienku videa Timko.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #No Name #pamäte

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...