Princ Harry a Meghan predstavili syna, pozrite si prvé zábery

Manželský pár, vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu, ukázal v stredu médiám prvorodeného syna, ktorý prišiel na svet v pondelok ráno.

08.05.2019 13:53
debata (8)

Chlapček sa narodil v pondelok ráno o 5:26 a pri pôrode vážil 3,26 kg. Po boku svojej manželky bol počas pôrodu aj čerstvý otec, princ Harry.

Princ Harry a  Meghan predstavili prvorodené... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
Britain Royal Baby Princ Harry a Meghan predstavili prvorodené dieťa, syna, médiám.

Dvojica sa bok po boku v stredu poobede na hrade Windsor predviedla médiám, hrdý otec držal syna v náručí. Na otázku, ako sa Meghan cíti v pozícii čerstvej mamičky, s úsmevom odpovedala: „Je to magické, skvelé. Mám dvoch najlepších chlapcov na svete, som šťastná.“ Zároveň dodala, že ich dieťa má „najsladšiu povahu“.

Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan predstavili na... Foto: SITA/AP
Harry Meghan Princ Harry a vojvodkyňa Meghan predstavili na hrade Windsor médiám ich prvorodené dieťa, syna.

Princ Harry na otázku, ako sa cíti v novej pozícii rodiča, odpovedal: „Je to skvelé. Rodičovstvo je úžasné. Rodičmi sme síce iba dva a pol, tri dni, ale sme takí šťastní, že máme vlastný uzlíček radosti.“ Na otázku, na koho z dvojice sa bábätko viac podobá, Harry povedal: „Jeho vzhľad sa mení každým dňom, kto vie.“

Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan predstavili na...
Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan predstavili na...
+3Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan predstavili na...

Meno dieťatka zatiaľ rodičia neprezradili. V pondelok pritom princ Harry médiám povedal: „Bábätko si dalo na čas a my stále rozmýšľame nad menom.“ Následne dodal: „Bolo to úžasné a na svoju manželku som neuveriteľne pyšný. Ako každý otec a každý rodič, aj ja musím povedať, že naše bábätko je nádherné.“

Ako v utorok informoval Daily Mail, manželka britského princa Harryho mala síce v pláne porodiť doma, ale keďže týždeň prenášala, bola v nedeľu prevezená do londýnskej, pravdepodobne súkromnej Portlandskej nemocnice, kde "jednoduchý“ pôrod stojí do 15.000 libier (17.550 eur). Porodili tam aj princezné Beatrice a Eugenie, dcéry princa Andrewa, ktorý je tretím dieťaťom kráľovnej Alžbety II., uviedol Daily Mail.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Meghan

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...