Celú kariéru mi niečo vyčítali! Teraz nie som dosť mladá, tvrdí Madonna

Za posledné týždne vydala dva nové single, nasledovať ich bude čoskoro album a speváčka Madonna plánuje aj turné. Pre britský Vogue pózovala 60-ročná diva na titulnej strane.

10.05.2019 00:00
Speváčka Madonna na archívnom zábere. Foto: ,
Speváčka Madonna na archívnom zábere.
debata (1)

Slávna popová ikona sa v interview pre časopis zverila s tým, že po celý život bojovala s tým, že ju chceli umlčať a poslať do kúta. „Ľudia sa vždy o to snažili, zo všemožných dôvodov. Niektorí tvrdili, že nie som dosť pekná, iní, že neviem spievať, alebo že nie som dosť talentovaná. Nebola som dosť vydatá a teraz nie som dosť mladá,“ vyhlásila speváčka, ktorá v auguste minulého roka oslávila okrúhle 60. narodeniny.

„Momentálne bojujem proti ageizmu, momentálne som trestaná za to, že mám 60,“ pokračovala Madonna, ktorá napriek pokročilému veku nevzdáva svoju provokatívnu prezentáciu, čo potvrdila aj vo videoklipe ku skladbe Medellín.

Táto novinka je prvým singlom z pripravovaného albumu Madame X, ktorý by mal vyjsť v júni. Speváčka však už stihla vydať aj singel I rise, ktorý mnohí považujú za novú hymnu pre gay komunitu. Aj preto sa predpokladá, že Madonna skladbu zaspieva na blížiacom sa finále Eurovízie v Izraeli.

Pred pár dňami speváčku tiež ocenili cenou organizácie GLAAD za jej celoživotný prínos a podporu gay komunity a menšín. V nasledujúcom veľkom rozhovore odkázala, že „nikdy by sme sa nemali vzdávať nádeje“. Hoci situácia LGBT sa za desaťročia, odkedy Madonna pôsobí v šoubiznise zmenila (aj jej zásluhou), stále je ešte nutné bojovať za zmenu a toleranciu či akceptáciu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #Vogue #Madonna #menšina #akceptovanie #LGBTI+

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...