Liam Hemsworth už svojho hrdinu našiel! Brata Chrisa, predstaviteľa Thora

Liam Hemsworth (29) je najmladším z bratov Hemsworthových - najstarší je Luke (37) a stredný je z nich najslávnejší, Chris (35).

10.05.2019 12:00
Chris Hemsworth Foto: ,
Chris Hemsworth (v strede) s bratmi. Liam Hemsworth (Vľavo) a Luke Hemsworth počas premiéry komédie "Vacation," v Los Angeles.
debata

Pre Liama je veľkým hrdinom práve jeho brat Chris, ktorý sa preslávil ako filmový Thor. Prezradil to v rozhovore pre magazín "GQ“.

„On je môj hrdina. Vzhliadam k nemu. Vždy mu volám ako poslednému, keď sa neviem rozhodnúť o nejakom scenári, tak volám práve Chrisovi,“ povedal Liam. Predsa len, Chris je spomedzi bratov najslávnejší. Pritom aj Luke je hercom, známy je napríklad z populárneho seriálu Westworld. Chris Hemsworth zasa aktuálne hviezdi v novinke o Avengeroch a celkom prirodzene, Liam túži takisto po úlohách v podobných trhákoch.

Liam si zahram vo filme „Deň nezávislosti: Nový útok“, ktorí však prepadol u kritiky na plnej čiare. „Po Dni nezávislosti som nadobudol pocit, že chcem točiť hlbšie príbehy a stvárňovať charakterové roly,“ dodal v rozhovore.

Liam je ako jediný z bratov zatiaľ bezdetný, hoci pred pár mesiacmi sa postavil pred oltár s herečkou Miley Cyrusovou. Chris je trojnásobným otcom a najstarší z bratov, Luke, dokonca štvornásobným. Svadbu sa Liamovi a Miley podarilo v decembri pred médiami utajiť. Svadba bola prekvapením aj pre rodinu. „Ich svadba v Nashville bola poriadnym prekvapením. Mali to ťažké, keďže ich dom v Kalifornii zničil požiar a mám pocit, že túžili urobiť niečo, čo by ich urobilo šťastnými," vyjadrila sa pred časom Elsa Pataky, manželka Chrisa Hemswortha pre magazín Hello!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Daddy & Mommy

Príspevok, ktorý zdieľa Miley Cyrus (@mileycyrus),

O isté vzrušenia sa však postarala práve Miley Cyrus, ktorá na svojom Instagrame k uverejnenej fotografii, na ktorej pózuje s manželom, napísala: „Tato a mama“. Okamžite tak rozvírila špekulácie o tehotenstve.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Liam Hemsworth #Chris Hemsworth

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....