Richard Stanke mal spôsobiť nehodu pod vplyvom alkoholu

Známy herec mal spôsobiť dopravnú nehodu, pri ktorej mu policajná hliadka namerala 0,75 promile.

10.05.2019 09:10
Richard Stanke, herec Foto:
Herec Richard Stanke.
debata (43)

52-ročný herec Richard Stanke podľa informácií cas.sk spôsobil v pondelok dopravnú nehodu. Nezvládol riadenie svojho luxusného auta a spôsobil dopravnú nehodu s celkovou škodou vyčíslenou na 6 000 eur.

Herec mal mať podľa spomínanej stránky pozitívny test na alkohol v krvi, namerali mu 0,75 promile a na mieste mu bol zadržaný vodičský preukaz.

Na alkohol za volantom v roku 2017 doplatila aj herečka Petra Vajdová. Tej policajná hliadka namerala počas kontroly v krvi 2,4 promile. Vajdová najprv svoj prečin popierala, neskôr sa však rozhodla vyjsť s pravdou von a za svoje konanie sa ospravedlnila. "Šoférovala som auto pod vplyvom alkoholu. Bola to skratová situácia, ktorú veľmi silno a úprimne ľutujem. Moje konanie bolo nezodpovedné a mohla som ohroziť okrem seba aj iných,“ uviedla v auguste 2017 Vajdová v oficiálnom vyhlásení pre médiá.

VIDEO: Stanke sa často vyjadruje aj k politike. Na nasledujúcom videu hovorí vo februári tohto roka na námestí v Bratislave rok od vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.

Video

© Autorské práva vyhradené

43 debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #nehoda #alkohol #Richard Stanke

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...