Štedrá Rita Ora nezabúda na rodinu: Kúpila im luxusný dom v Kosove

V hudobnej kariére sa jej mimoriadne darí a za posledný rok sa stihla zaradiť medzi najlepšie zarábajúcich umelcov Veľkej Británie. Na svoju rodinu však Rita Ora nezabúda.

12.05.2019 00:00
debata (4)
Speváčka Rita Ora v šatách Marc Jacobs s... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Rita Ora v šatách Marc Jacobs s dizajnérom osobne. Speváčka Rita Ora v šatách Marc Jacobs s dizajnérom osobne.

Speváčka, ktorá sa preslávila niekoľkými hitmi, najnovšie potešila svojich rodičov a investovala nemalú sumu do ich pohodlia. Rozhodla sa totiž kúpiť im luxusný dom vo vilovej štvrti v kosovskej Prištine, odkiaľ jej rodina pochádza.

O tom, že Ora urobila takýto krok, informovala jej vlastná mama Vera Ora. Tá dokonca zverejnila obrázok domu na svojom profile na Instagrame. Ako píše britský Daily Mail, nehnuteľnosť mala údajne stáť 1,5 milióna libier.

Nie je to pritom prvý raz, čo speváčka poskytla rodine prístrešie nad hlavou. Už v roku 2014 tak urobila so svojím londýnskym apartmánom, keďže jej rodina bývala v pomerne maličkom byte ďaleko od centra. „Potrebovali ho oveľa viac ako ja. Veď ja vlastne som skoro stále na nejakom inom mieste,“ narážala na svoj plný pracovný rozvrh a neustále cestovanie medzi európskym a americkým kontinentom.

Speváčka sa viackrát vyznala z lásky a vďaky svojim rodičom, ktorí ako utečenci unikli z násilnosťami zmietaného Kosova. Okrem mamy, otca a dnes medzinárodne uznávanej speváčky Rity rodinu tvorí aj sestra Elena.

Dakota Johnson v šatách Gucci.
Topmodelka Candice Swanepoel v róbe Prabal Gurung.
+95Ella Balinska na otvorení výstavy Camp: Notes...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #dom #rodina #Rita Ora #Kosovo #vďačnosť #mama

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...