Rihanna bude mať vlastnú značku oblečenia, financuje ju slávne meno

Francúzsky výrobca luxusného tovaru LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton sa dohodol so speváčkou Rihannou na vzniku novej módnej značky.

13.05.2019 00:00
debata
Speváčka Rihanna na akcii v New Yorku. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Rihanna na akcii v New Yorku. Speváčka Rihanna na akcii v New Yorku.

Ponesie meno Fenty podľa speváčkinho celého mena, ktoré znie Robyn Rihanna Fenty, a začne činnosť ešte tento rok na jar. Rihanna sa tak stane prvou ženou, ktorá bude mať v rámci skupiny LVMH pôvodnú módnu značku, uviedla CNBC.

Módny dom Fenty bude sídliť v Paríži a ponúkať oblečenie, obuv a doplnky navrhnuté speváčkou. Je prvou novou značkou v rámci skupiny LVMH od roku 1987. Skupina vlastní okolo 70 módnych značiek, vrátane Louis Vuitton, Christian Dior a Givenchy.

Rihanna má na Instagrame okolo 70 miliónov fanúšikov. Je známa svojimi odvážnymi modelmi a je považovaná za módnu ikonu. V minulosti už úspešne spolupracovala so značkami ako Puma a Mac Cosmetics. Má tiež vlastnú značku spodnej bielizne a LVMH podporuje jej kozmetický rad Fenty Beuty.

LVMH čoraz viac využíva spoluprácu s celebritami a návrhármi tzv. streetwear módy, ktorá je založená na súčasnej populárnej kultúre a dianí „na ulici“. Chce tak prilákať k luxusnému oblečenie mladých zákazníkov. Väčšina tejto spolupráce sa však obmedzila iba na limitované edície oblečenia a vytvorením módneho domu Fenty sa spolupráca firmy s celebritami posunula na vyššiu úroveň.

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #Louis Vuitton #značka #LVMH #Fenty

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...