Prvý manžel vojvodkyne Meghan znovu v chomúte! Vzal si túto dámu

O vojvodkyni zo Sussexu, niekdajšej herečke Meghan Markleovej sa toho popísalo v uplynulých rokoch naozaj veľa. Medzi všetkými tými správami však trochu zaniká fakt, že už bola kedysi vydatá.

12.05.2019 11:45
debata
Producent Trevor Engelson ktorý je bývalým... Foto: Profimedia
Trevor Engelson a Tracey Kurland Producent Trevor Engelson ktorý je bývalým manželom vojvodkyne Meghan, si vzal svoju snúbenicu Tracey Kurlandovú. Dvojica na archívnom zábere.

Áno, ak ste náhodou túto informáciu v životopise momentálne jednej z najsledovanejších žien planéty prehliadli, vedzte, že v rokoch 2011 až 2013 už bola vydatou dámou. Jej prvým zákonitým partnerom bol producent Trevor Engelson.

Dvojica sa zosobášila na Jamajke, aby sa 18 mesiacov na to rozišla a pred rozvodovým súdom ako dôvody uviedla „neprekonateľné rozdiely“. Engelson sa po dnešnej vojvodkyni stal na čas partnerom televíznej hviezdičky Bethenny Frankelovej a v roku 2017 začal randiť s nutričnou poradkyňou a bohatou podnikateľkou Tracey Kurlandovou.

Hoci Wikipedia píše o dátume ich svadby už v súvislosti s októbrom 2018, podľa najnovších správ amerických médií sa dvojica znovu vzala počas tohto víkendu v Kalifornii. Štyridsaťdvaročný producent a o jedenásť rokov mladšia Kurland zverejnili zábery zo skúšky svadobného obradu a podľa viacerých zdrojov ide o opakovanie sobáša, keďže ten októbrový prebehol v relatívne intímnej a skromnej atmosfére. Nevesta si však želala veľkú a tradičnú svadbu s celou rodinou a množstvom priateľov.

Dvojica si tak povedala áno iba pár dní po tom, čo svetu oznámili zástupcovia britskej kráľovskej rodiny, že vojvodkyňa Meghan sa stala matkou. Svojmu druhému manželovi, princovi Harrymu, porodila synčeka Archieho.

VIDEO: Pozrite si, ako vyzerá šatník vojvodkyne Meghan

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #exmanžel #vojvodkyňa Meghan #Trevor Engelson

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...