Halle Berry a jej návrat k úlohe Bond-girl? Herečka prezradila, ako to vidí

52-ročná oscarová herečka Halle Berry je aktuálne hviezdou akčného filmu John Wick 3.

15.05.2019 14:45
Rok 2002: Halle Berry Foto:
Rok 2002: Halle Berry v bondovskom filme Dnes neumieraj.
debata

Už sedemnásť rokov uplynulo od okamihu, ako sa Halle Berry v roku 2002 objavila v úlohe Bond-girl. Rolu, po ktorej túži každá harečka, si zahrala v snímke James Bond: Dnes neumieraj, v ktorej agenta 007 stvárnil Pierce Brosnan. Myslí niekedy na návrat k tejto úlohe?

Keanu Reeves a Halle Berry na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Halle Berry Keanu Reeves a Halle Berry na premiére filmu John Wick 3 v New Yorku.

„Možno nie hneď zajtra, ale ak by sa ma o pár rokov opýtali, mohla by som to urobiť. Momentálne som priveľmi zaujatá Sofiou,“ povedala oscarová hviezda pre „Daily Mail“. Sofia je jej aktuálna úloha po boku Keanu Reevesa v treťom pokračovaní akčného filmu John Wick.

52-ročná Barry si v roku 2002 zahrala rolu Giacinty „Jinx“ Johnson a preslávila sa najmä nezabudnuteľnou plážovou scénou v oranžových plavkách, kedy sa ako morská siréna vynorí z mora a očarí Jamesa Bonda. Čo o úlohe povedala? „Bola to jedna z mojich najlepších skúseností počas kariéry. Som veľmi zvedavá na nový film,“ povedala herečka pre spomínaný denník. Nový James Bond sa dostane do kín v apríli 2020 a zahrá si ho opäť Daniel Craig.

Zatiaľ najstaršou Bond-girl sa v roku 2015 stala talianska herečka Monica Bellucci, ktorá si zahrala v bondovke Spectre po boku Daniela Craiga spomínanú rolu ako 51-ročná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Halle Berry #Bond-girl

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...