Vojvodkyňa Kate a princ William konečne spoznajú Archieho

Syn vojvodkyne Meghan a princa Harryho je na svete už týždeň, no jeho sesternica a bratranci, rovnako ako ich kráľovský rodičia, ho doposiaľ nevideli.

14.05.2019 11:21
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: ,
Princ William a jeho manželka Kate.
debata

Utorok má byť ten deň, kedy prvého potomka páru zo Sussexu spoznajú Kate a William. Ako informuje magazín People, práve v utorok navštívi princ William a vojvodkyňa Kate čerstvých rodičov v ich novom domove vo Windsore, v sídle Frogmore House, ktorý je vzdialený 30 kilometrov od Londýna. Do nového domova sa Harry s Meghan presťahovali krátko pred narodením ich potomka.

Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan predstavili na... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
harry, meghan Princ Harry a vojvodkyňa Meghan predstavili na hrade Windsor médiám ich prvorodené dieťa, syna.

Ako ďalej informuje magazín People, dôvod, prečo Kate a William doposiaľ malého Archieho nevideli je celkom prostý – mali veľmi nabitý pracovný program – okrem iného absolvovali minulý týždeň návštevu Walesu či pracovný termín v Londýne. Na svojho malého bratranca sa tešia aj staršie ratolesti páru – princ George a princezná Charlotte.

Ani Harryho otec, princ Charles s jeho manželkou, vojvodkyňou Camillou, dieťa ešte nevideli, pretože v čase jeho narodenia boli na 4-dennej návšteve Nemecka. Do Frogmore House na návštevu by mali zavítať vo štvrtok. S potomkom Meghan a Harryho sa už zoznámila kráľovná Alžbeta II. a jej manžel, princ Philip, zábery z tohto stretnutia sa objavili aj na Instagrame vojvodkyne Meghan a Harryho. Rovnako sa už so svojím vnukom stretla aj Doria Ragland, matka vojvodkyne Meghan.

Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan predstavili na...
Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan predstavili na...
+3Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan predstavili na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan #Archie

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...