Pepa Vojtek je fanúšik futbalu, slovenskému hokeju však neunikol

Český spevák a populárny rocker Pepa Vojtek fandí futbalu.

15.05.2019 16:31
Rocker Pepa Vojtek a jeho manželka Jovanka. Foto:
Rocker Pepa Vojtek a jeho manželka Jovanka.
debata

Líder rockovej kapely Kabát, ktorá sa začiatkom júna predstaví na futbalovom štadióne Tehelné pole, futbal podľa vlastných slov kedysi dokonca aj aktívne hrával.

„To boli časy, keď mi to vek ešte dovoľoval, teraz už som skôr pasívny pozorovateľ, futbal sledujem v televízii a pokiaľ mi to čas dovolí, tak aj naživo. Inak som už, popravde, našiel iné využitie svojho voľného času, než šport. Už sa totiž tak trochu obávam, aby mi to telo ten nápor vydržalo, takže som skôr sledovač športov, než aktívny športovec,“ povedal 53-ročný rodák z Teplíc.

S kolegami z kapely si pritom okrem futbalu občas zapnú aj hokej, najmä počas majstrovstiev. „Ja osobne som síce taký vyťažený, že to moc nestíham, no v kapele tie majstrovstvá, samozrejme, sledujeme," uviedol Vojtek.

"Dokonca pozorujeme jedným okom aj Slovákov, pondelňajší zápas Slovensko – Kanada sme letmo počúvali v reštaurácii. Sedeli sme v miestnosti, kde zrovna nebola televízia, ale počuli sme ohlasy slovenských fanúšikov – fandili do dvoch sekúnd pred koncom a potom z ničoho nič zmĺkli…,“ podotkol pobavene Vojtek. „Je to jeden z mála športov, v ktorom sú obe naše republiky celkom úspešné, takže sa to ani nedá nevnímať,“ uzavrel.

VIDEO: Pozrite si, ako sa bavia fanúšikovia hokeja na Slovensku

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #fanúšik #kabát #Pepa Vojtek

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...