Prečo naozaj stroskotalo prvé manželstvo vojvodkyne Meghan?

Svadobný deň Megahn a Harryho s napätím sledoval v máji 2018 celý svet.

19.05.2019 00:00
Meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan počas panelovej diskusie na King's College v Londýne.
debata (1)

Z niekdajšej herečky Meghan Markleovej sa stala vojvodkyňa so Sussexu a členka britskej kráľovskej rodiny. A zatiaľ, čo princ Harry prežil pred oltárom svoju premiéru, pre Meghan išlo o druhý pokus. V minulosti totiž už vydatá bola, prvú svadbu si vychutnala na Jamajke.

Prvý manželský bozk na verejnosti princa... Foto: SITA/AP
princ Harry, meghan Markle Prvý manželský bozk na verejnosti princa Harryho a jeho manželky, Meghan Markleovej.

V rokoch 2011 až 2013 bola manželkou filmového producenta Trevora Engelsona (42), ktorý sa pred pár dňami opäť oženil. Vzal si svoju snúbenicu Tracey Kurlandovú, nutričnú poradkyňu a bohatú podnikateľku. Prečo jeho manželstvo s Meghan trvalo len 18 mesiacov? Táto otázka zamestnávala už mnohých – okrem iného aj spisovateľa a autora mnohých biografií, Andrewa Mortona, ktorý okrem iného napísal aj knihu o princeznej Diane. V jeho knihe „Meghan, A Hollywood Princess“, ktorá vyšla v roku 2018, sa čitatelia napríklad dočítali: „Meghan a Trevor sa spoznali v jednom bare ešte v čase, kedy bola herecká kariéra peknej Američanky v plienkach. Potom, čo sa Meghan dostala k úlohe v seriáli Kravaťáci, musel sa pár uspokojiť so vzťahom na diaľku. Už krátko pred svadbou bolo jasné, že Kravaťáci budú mať aj druhú sériu. A hoci sa svadba napokon konala a dvojica si na ňu napísala aj vlastné sľuby, netrvalo dlho a prišla kríza.“ Engelson žil v Los Angeles, zatiaľ, čo Meghan našla svoj druhý domov v Kanade, kde sa seriál nakrúcal.

Po dôvodoch rozpadu manželstva pátrala aj stanica Channel 5, ktorá o Meghan odvysielala dokument s názvom „Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood“. Korešpondentka Ashley Pierson, ktorá sleduje život kráľovskej rodiny, ako dôvod rozvodu v dokumente uviedla: „V tomto manželstve bol problém vo vzdialenosti.“ Keď sa Meghan a Trevor brali, ona práve začínala v seriáli. Žila v Toronte, on v Los Angeles. Jednoducho im to takto nefungovalo."

Producent Trevor Engelson ktorý je bývalým... Foto: Profimedia
Trevor Engelson a Tracey Kurland Producent Trevor Engelson ktorý je bývalým manželom vojvodkyne Meghan, si vzal svoju snúbenicu Tracey Kurlandovú. Dvojica na archívnom zábere.

Podľa Andrewa Mortona prišiel pre Trevora Engelsona rozchod ako „blesk z jasného neba“. V knihe uvádza: „Na jednej strane hovorila, že život bez Engelsona si nedokáže predstaviť, na druhej strane sa vrhla sama do nové sveta.“ Podľa Mortona, ktorý v knihe cituje jedného z blízkych priateľov Engelsona, sa ich manželstvo z jej strany skončilo tak, že mu poslala snubný prsteň poštou – doporučenou zásielkou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...