Sarah Jessica Parker oslavuje výročie svadby! Už mám toho dosť, odkazuje

Sarah Jessica Parker v nedeľu, 19. mája, oslavuje spolu s manželom, hercom Matthewom Broderickom, výročie svadby.

19.05.2019 00:00
Herečka Sarah Jessica Parker (v šatách Monse) a... Foto: ,
Herečka Sarah Jessica Parker (v šatách Monse) a jej manžel Matthew Broderick.
debata

Pár sa pred oltár postavil v roku 1997 v New Yorku a tak aktuálne oslavuje už 22. výročie. 54-ročná herečka má z toho radosť, ktorú jej však kazia bulvárne médiá – tie neustále prinášajú správy o kríze či dokonca rozpade jej manželstva. A herečka má toho už dosť. Na svojom Instagrame napísala: „Viac ako desať rokov ten istý, nepravdivý nezmysel. Ako vždy, tesne pred naším výročím, ktoré je 19. mája,“ uviedla počas týždňa slávna seriálová hviezda na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Just like clockwork. Over a decade of the same untrue, disgraceful nonsense. As usual, days ahead of our anniversary on May 19th, The National Enquirer is making its annual best effort to fabricate and undermine, this time a blissful 4 days with my husband in London. There was no "screaming match" as alleged in a restaurant or on the street, nor was there a confrontation as alleged about his time in London. My children and I are enormously proud of the work he is doing. After much thought I have decided to share a typical letter of "inquiry" from these people. As if the truth, a response or any comments from me or my publicist had any bearing on what they threaten to "report" . Hey National Enquirer and your sister publications, why not celebrate a marriage of 22 years and relationship of 27 years? Because, despite your endless harassment and wasted ink, we are nearing 3 decades of love, commitment, respect, family and home. There's your "scoop" From a "reliable source". #tabloidharassment

Príspevok, ktorý zdieľa SJP (@sarahjessicaparker),

Magazín „National Enquirer“ herečke zaslal žiadosť, aby komentovala informáciu, na ktorej magazín pracuje – je v nej opísané, ako sa s manželom háda na verejnosti a vyčíta mu, ako veľa času trávi v Londýne. „Akoby komentár odo mňa alebo môjho hovorcu mal dopad na to, o čom budú informovať. Mali by skôr písať o dlhoročnom manželstve. Pretože aj napriek neustálemu obťažovaniu a plytvaniu slovami sa my blížime k trom spoločným desaťročiam lásky, oddanosti, rešpektu, rodiny a domova.“ Zároveň hviezda seriálu Sex v meste píše o tom, že by sa mal magazín „National Enquirer“ a jemu podobné zaujímať o to, že spolu žijú v manželstve 22 rokov a 27 rokov sú Parker a Broderick vo vzťahu.

Dvojica spoločne vychováva tri ratolesti a ako herečka ešte uviedla, ona aj deti sú pyšné na prácu, ktorú Broderick v Londýne robí a žiadne hádky na túto tému sa medzi nimi nekonajú. Následne herečke k šťastnému výročiu sobáša zablahoželali aj jej slávne kolegyne ako Jessica Alba či Gwyneth Paltrow.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker #Matthew Broderick

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...