Rodinka Julie Robertsovej ako na dlani! Manžel, deti a slávna hviezda uprostred

Nie často je vidieť oscarovú hviezdu Juliu Roberts (51) s deťmi, s manželom ešte o čosi menej!

18.05.2019 00:00
debata

51-ročná hviezda filmov ako Pretty Woman, Notting Hill či Jedz, modli sa a miluj si súkromie skôr stráži, než ukazuje verejnosti. A hoci má aj svoj instagramový účet, na ktorom ju sleduje vyše 6 miliónov fanúšikov, zábery rodiny sa na ňom neobjavujú. Jej manžel, kameraman Daniel Moder, svoju slávnu manželku nesprevádza ani na červených kobercoch počas premiér, ani na gala podujatiach. Napriek tomu si manželia nažívajú viac ako harmonicky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

That pretty mama in the middle. We love you so much.

Príspevok, ktorý zdieľa modermoder (@modermoder),

Práve Moder pred pár dňami zverejnil na svojom Instagrame nezvyčajnú rodinnú fotografiu – pózujú na nej všetci členovia rodiny – dvojičky Hazel a Phinnaeus (15), syn Henry (12), slávna mama aj Daniel Moder (50). K záberu zároveň napísal: „Naša pekná mama v strede. Tak veľmi ťa ľúbime.“ Záber súvisel s nedávnym Dňom matiek.

51-ročná oscarová hviezda a jej 50-ročný manžel si povedali „áno“ v roku 2002 na ranči v Novom Mexiku potom, čo sa spoznali na nakrúcaní filmu Mexičan (2000). V ňom si niekdajšia Pretty Woman zahrala po boku Brada Pitta. Manželia sú tak spolu už sedemnásť rokov, počas ktorých musia pravidelne čeliť útokom bulvárnych médií, ktoré ich vzťah už niekoľkokrát „pochovali“. Ako dokazuje aj aktuálna fotografia, i v Hollywoode stále dokáže prežiť manželstvo dlhé roky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Julia Roberts #Daniel Moder

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...