Denise Richards o Charliem Sheenovi: Na Deň vďakyvzdania si priviedol prostitútku

O tom, že manželstvo herečky Denise Richards a Charlieho Sheena bolo búrlivé, niet pochýb.

24.05.2019 00:00
Herec Charlie Sheen a jeho exmanželka Denise... Foto: ,
Herec Charlie Sheen a jeho exmanželka Denise Richards na archívnom zábere z roku 2005.
debata

Ona sama o ich spolunažívaní niekoľkokrát porozprávala v rôznych rozhovoroch. So Sheenom, hviezdou seriálu Dva a pol chlapa, žila v rokoch 2002 až 2006, z ich manželstva pochádzajú dve ratolesti.

48-ročná herečka prežila so Sheenom ťažké chvíle aj po rozchode, ale bolo obdobie, kedy sa s ním snažila vychádzať priateľsky, aj vzhľadom na deti, ktoré ich spájali. V aktuálnej časti reality šou „The Real Housewives of Beverly Hills“, v ktorej účinkuje aj Denise Richards, opísala, ako dopadol ich Deň vďakyvzdania pred pár rokmi.

„Charlie prišiel na Deň vďakyvzdania, na ktorý som ho pozvala na večeru. V aute však nechal sedieť prostitútku, ktorá ho sprevádzala. Bál sa mi povedať, že ju má v aute,“ opísala herečka. Ako zareagovala, keď sa o nej dozvedela? „Povedala som mu, že prestriem ešte pre jedného človeka. Aj prostitútka si predsa zaslúži osláviť Deň vďakvzdania.“

Ich dve spoločné dcéry, Sam (15) a Lola (13), medzičasom vyrástli a sú z nich tínedžerky. Herečka sa v roku 2018 opäť vydala, s novým manželom, Aaronom Phypersom, má jedno dieťa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Charlie Sheen #Denise Richards

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...