Herečka Romana Dang Van: Vydávam sa len raz, nech to stojí za to

Slovenská herečka a muzikálová speváčka Romana Dang Van túži po veľkej svadbe.

30.05.2019 08:00
Romana Dang Van Foto:
Herečka Romana Dang Van na premiére filmu Trollovia.
debata

„Však sa vydávam len raz, dúfam, takže by som to chcela poriadne osláviť. Vo Vietname, odkiaľ pochádza môj otec, majú na svadbe obvykle aj dvetisíc ľudí, a to je jedna z tých menších. Berú to tam naozaj vo veľkom a mne sa to páči,“ povedala v rozhovore. „Môj priateľ je veľmi prispôsobivý, aj keď on by asi radšej menšiu svadbu… No, samozrejme, budeme brať na vedomie aj financie a investujeme do toho len toľko, koľko si budeme môcť dovoliť,“ poznamenala Dang Van.

O tom, kde sa zosobášia, zatiaľ s priateľom diskutujú. „Napadlo nám, že by sme sa mohli zosobášiť aj vo Vietname, no v tom prípade by sme tam nemohli mať celú rodinu, pretože letenky nie sú až také lacné a ja som v tomto veľmi tradičná – rodičia proste na tej svadbe musia byť. Na druhej strane si zas myslím, že mať taký vietnamský dokument o svadbe je veľká frajerina a my s priateľom máme veľkú záľubu v cestovaní a máme radi suveníry, všeličo si z ciest nosíme – minule sme si napríklad z Laosu priniesli dokument o tom, že nemáme maláriu,“ zasmiala sa. „Takže taký papier o sobáši vo Vietname by bol úžasný a s rodinou by sme to oslávili potom na Slovensku… Uvidíme,“ zamyslela sa mladá herečka.

Termín svadby zatiaľ stanovený nemajú, určite by sa však chceli zobrať už budúci rok. „Už som zasnúbená dva roky, nedávno sme kúpili aj byt, aby ma Braňo mohol cez ten prah preniesť už rovno do vlastného. Inak si zatiaľ užívame život, no povedali sme si, že budúci rok by sme už fakt mali, že už to proste musí byť,“ uviedla Dang Van.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Romana Dang Van

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...