Kit Harington koniec Hry o tróny neuniesol! Skončil v liečebni

Herec Kit Harington (32) je hospitalizovaný na špecializovanej luxusnej klinike zameranej na liečbu psychických porúch a alkoholizmu. Seriálová hviezda sama požiadala o hospitalizáciu.

29.05.2019 09:17
hra o tróny, game of thrones, jon sneh, jon... Foto:
Herec Kit Harrington ako Jon Sneh na novej fotke k 8. sérii Hry o tróny.
debata (11)

Koniec megaúspešnej série Hry o tróny, ktorej posledný diel televízia HBO odvysielala 19. mája, s Haringtonom zrejme poriadne „zamával“. Už v apríli priznal v rozhovore pre „Sunday Today“: Neexistujú slová, ktoré by opísali, ako sa po skončení Hry o tróny cítim." Aktuálne jeho hovorca pre magazín People potvrdil: „Kit sa nechal na vlastnú žiadosť hospitalizovať na klinike z dôvodu osobných problémov.“ Page Six informovala, že Haringtonovi sa dostane špeciálnej terapie, vďaka ktorej by sa mal naučiť lepšie zvládať stres a svoje emócie.

Predstaviteľ Jona Sneha Kit Harington s... Foto: SITA/AP
Rose Leslie Kit Harrington Hra o tróny Predstaviteľ Jona Sneha Kit Harington s manželkou Rose Leslie na premiére Hry o tróny v New Yorku. Leslie stvárnila v seriáli divokú Ygritte, ktorá však už zahynula.

New York Post priniesol správu, že predstaviteľ Jona Sneha už pred mesiacom dorazil na luxusnú kliniku v štáte Connecticut, nachádzajúcej sa neďaleko mesta Madison. Pobyt v zariadení podľa spomínaného denníka stojí 120 000 dolárov mesačne. ‎

Kit Harington stvárňoval v seriáli z produkcie HBO jednu z hlavných rolí, Jona Sneha, dlhých desať rokov. Po poslednej klapke opísal svoje pocity pre magazín Esquire: „Po poslednej klapke som sa zrútil, od radosti ale aj od žiaľu, že je všetko preč.“

Pred rokom sa anglický herec Kit Harington oženil s jeho škótskou kolegyňou zo seriálu, herečkou Rose Leslie. „Áno“ si povedali na rodinnom zámku nevesty na severovýchode Škótska. Medzi hosťami vtedy nechýbali hereckí kolegovia a kolegyne dvojice zo seriálu Hra o tróny – Peter Dinklage, Maisie Williams, Sophie Turner či Emilia Clarke.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #liečba #Hra o tróny #Kit Harrington

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...