Dcéra Pitta a Jolieovej oslávila 13. narodeniny! Darček od mamy? Neuveríte!

Kedysi to bolo najslávnejšie dieťa na planéte. Dcérka herečky Angeliny Jolieovej a herca Brada Pitta Shiloh však posledné roky strávila viac v ústraní.

29.05.2019 15:05
debata
Herečka a režisérka Angelina Jolie s dcérou... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka a režisérka Angelina Jolie s dcérou Shiloh Jolie-Pitt (vľavo) a dcérou Zaharou Jolie-Pitt. Herečka a režisérka Angelina Jolie s dcérou Shiloh Jolie-Pitt (vľavo) a dcérou Zaharou Jolie-Pitt.

Iba nedávno pritom Shiloh Jolie-Pitt, ktorá sa tiež tesne po narodení objavila na titulnej strane viacerých spoločenských magazínov, oslávila 13. narodeniny. Samozrejme, nechýbali pri tom ani jej súrodenci a slávna mama.

Ako informuje portál JustJared.com, oslava 13. narodenín mladej dámy prebehla skutočne netradičným spôsobom. Hollywoodska herečka si totiž pre Shiloh pripravila prekvapenie v podobe tzv. „escape room“.

Zábava s adrenalínom, kde sa musíte plnením drobných úloh a rébusov snažiť dostať z uzavretého priestoru, prebiehala údajne vo vychytenej „escape room“ v Los Angeles známej ako The Basement. Súčasťou tejto aktivity sú dokonca živí herci a veľmi verné kulisy, ktoré robia zážitok skutočne živým a nezabudnuteľným.

Okrem Shiloh má držiteľka Oscara ešte ďalšie dve biologické deti – dvojčatá Vivienne a Knoxa. Ďalšie tri ratolesti sú adoptované a reč je o synoch Maddoxovi a Paxovi a dcérke Zahare.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #narodeniny #oslava #Shiloh

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...