Znamenie od Lukea Perryho? Fotka Jennie Garthovej ohúrila fanúšikov

Luke Perry síce zomrel, ale v životoch jeho priateľov či kolegov zo známeho seriálu je stále.

02.06.2019 02:00
Luke Perry Foto: ,
Herec Luke Perry v New Yorku v roku 2001.
debata

Herečka Jennie Garth (47) sa na svojim Instagrame podelila s fanúšikmi o fotografiu, ktorú berie ako znamenie „zhora“. Počas jej cesty Vancouverom sa pred ňou objavila tabuľa s nápisom „McKay Rd.“ Práve priezvisko McKay nosil Luke Perry v slávnom seriáli Beverly Hills 902 10. „Niekedy sú to iba znamenia,“ napísala k zverejnenej fotografii herečka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sometimes there are just signs...

Príspevok, ktorý zdieľa Jennie (@jenniegarth),

Garth, ktorá v seriáli stvárňovala Dylanovu priateľku Kelly Taylor, sa aktuálne nachádza práve vo Vancouveri, kde nakrúca nové diely Beverly Hills 902 10, ktoré sa k divákom dostanú o dva mesiace v podobe hraného dokumentu. Názov cesty, ktorý jej zrazu padol do oka, tak blond seriálová hviezda zobrala ako znamenie od kolegu, ktorí im počas nakrúcania chýba. Fanúšikovia na Instagrame ju v tom podporili.

O tom, že diváci sa svojich hrdinov už teraz nevedia dočkať svedčí aj fakt, že zverejnená upútavka na youtube k novým častiam seriálu doslova trhá rekordy.

Ako Dylan McKay sa zosnulý herec objavoval v seriáli televízie Fox v rokoch 1990 až 1995, potom v rokoch 1998 až 2000. Luke Perry zomrel 4. marca vo veku 52 rokov v nemocnici v kalifornskom Burbanku na následky mŕtvice. V tom období nakrúcal v Los Angeles scény do seriálu Riverdale.

Zľava: Tori Spelling, Jason Priestley,... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Zľava: Tori Spelling, Jason Priestley, Gabrielle Carteris, Ian Ziering, Jennie Garth a Brian Austin Green spoločne pracujú na nových epizódach seriálu Beverly Hills 902 10 pod názvom BH90210. Zľava: Tori Spelling, Jason Priestley, Gabrielle Carteris, Ian Ziering, Jennie Garth a Brian Austin Green spoločne pracujú na nových epizódach seriálu Beverly Hills 902 10 pod názvom BH90210.

Beverly Hills 90210 bol jedným z najpopulárnejších televíznych seriálov 90. rokov. Sústredil sa na partiu stredoškolákov z vychytenej hollywoodskej štvrte.

Americký herec Luke Perry zomrel vo veku 52 rokov.
Herec Luke Perry.
+8Rebecca Gayheart  a Luke Perry v seriáli...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennie Garth #Luke Perry

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...