Zrada, hnev, narušené vzťahy! Jonas Brothers odhalili tajomstvá ich rozchodu

Boli úspešní a milovaní fanúšičkami aj fanúšikmi po celom svete. Ich rozpad v roku 2013 mnohých zaskočil. Skupina Jonas Brothers, ktorú tvoria traja bratia, si prešla dôležitou premenou.

01.06.2019 00:00
debata
zväčšiť Bratské trio Joe Jonas, Nick Jonas a Kevin Jonas. Foto: Reuters, STEVE MARCUS
Bratské trio Joe Jonas, Nick Jonas a Kevin Jonas. Bratské trio Joe Jonas, Nick Jonas a Kevin Jonas.

Najmladší z trojice, Nick Jonas, ktorý sa neskôr priznal k tomu, že práve on inicioval koniec hudobnej formácie, priznal v nedávnom rozhovore, že prežíval naozaj ťažké obdobie. „Bál som sa, viete, mal som pocit, že už nikdy so mnou neprehovoria,“ uviedol 26-ročný Jonas podľa magazínu People.

V rozhovore s Tracy Smithovou, z ktorého časopis cituje, sa tiež priznal, že žiadne jednoduché vysvetlenie na rozchod nebolo. „Nazvať to kreatívnymi rozdielmi by bolo príliš zjednodušujúce,“ komentoval Nick Jonas, ktorého popularita stúpla aj vďaka vzťahu a manželstvu s herečkou Priynkou Chopra.

„Mne sa zdalo, že mnoho ľudí stratilo chuť na to, čo sme svetu ponúkali. Začali sme robiť koncerty, ktoré sa dobre nepredávali a robiť hudbu, na ktorú sme neboli obzvlášť hrdí. Chýbalo tam spojenie,“ pokračoval ešte v rozhovore Nick Jonas. Priznal sa však tiež, že keď oznámil bratom, že chce robiť veci sám a netúži viac byť súčasťou rodinnej hudobnej formácie, prišlo sklamanie aj hnev.

„Cítil som sa zradený, nahnevaný, mal som pocit, že celý svet je proti mne. A hnevalo ma najmä, že to prišlo od Nicka, lebo som ho vnímal ako najlepšieho kamoša,“ uviedol v interview Joe Jonas. Obaja starší bratia, Joe a Kevin, však dnes dávajú „benjamínkovi“ Nickovi za pravdu.

Dnes zhodne tvrdia, že pauza, ktorú kapela mala, bola potrebná. Pred pár mesiacmi sa Jonas Brothers vrátili s hitom Sucker, v ktorého videoklipe účinkovali aj ich životné partnerky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #rozpad #konflikt #Nick Jonas #vzťahy #Jonas Brothers

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...