Amy Winehouse bola génius, tvrdí Mark Ronson

Britsko-americký producent Mark Ronson označil zosnulú speváčku Amy Winehouse za génia.

02.06.2019 09:52
Mark Ronson Foto: ,
Hudobník Mark Ronson.
debata

Štyridsaťtriročný rodák z Londýna spolupracoval s oceňovanou interpretkou na jej druhom albume Back to Black (2006). „Nikdy nebude nič dôležitejšie alebo nič, čo by som viac miloval, ako Back to Black. Amy bola prvá osoba, s ktorou som kedy spolupracoval a bola tým najúprimnejším a najtalentovanejším človekom. Skladbu Back to Black napísala za desať minút,“ vyhlásil v rozhovore známy hudobný producent.

„Ja som sa musel postarať len o dobré aranžmány, ktoré by jej pomohli a užil som si ten úspech bez toho, aby som si prešiel tou bolesťou, akou si prešla Amy. Ja som si až teraz prešiel vlastnou bolesťou, ktorá ma inšpirovala k nahrávke. Uvedomil som si, aká bola úžasná. Ak si niekto zaslúži, aby ho nazývali géniom, tak je to Amy,“ uviedol hudobník pre noviny The Sun na margo speváčky, ktorá zomrela v júli 2011 vo veku 27 rokov.

Ronson plánuje 21. júna vydať svoj piaty album Late Night Feelings. Pri jeho tvorbe ho inšpiroval rozvod s manželkou Joséphine de La Baume, s ktorou bol ženatý v období 2011 až 2018.

Na štúdiovke hosťujú napríklad Lykke Li, Camila Cabello, King Princess, Alicia Keys alebo Miley Cyrus.

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #Mark Ronson #tvorba #génius #Amy Winehouse

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....