Dcéra monackej princeznej Caroline sa vydala: Šaty nevesty? Roztomilé!

Charlotte Casiraghi, 32-ročná dcéra monackej princeznej Caroline a už zosnulého talianskeho športovca a obchodníka Stefana Casiraghiho, sa vydala za filmového producenta Dimitriho Rassama.

02.06.2019 12:26
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Just married #charlotte Casiraghi et #Dimitri Rassam #palais princier #monaco 1er juin 2019 #photo Éric Mathon, Palais Princier

Príspevok, ktorý zdieľa Françoise Dumas (@francoise.dumas),

Civilný obrad nasledovaný recepciou sa konal v sobotu v Monaku. Nechýbala na ňom celá kniežacia rodina, ale sobáš nebol pompézny, ale odohrával sa skôr v rodinnom kruhu a okolí blízkych priateľov.

Nevestu na slávnostný moment obliekol dizajnér Anthony Vacarello z ateliéru Saint Laurent. Mala na sebe krátke šaty z čipky a brokátu s detailmi tria mašlí na prednej strane. Neskôr na večernom bankete ich vymenila za kreáciu na mieru z dielne Chanel Haute Couture.

Čerstvo zosobášená dvojica má spolu šesťmesačného syna Balthazara, obaja však majú aj potomkov z predošlých vzťahov.

Vnučka zosnulej filmovej legendy a monackej kňažnej Grace Kelly má päťročného syna Raphaëla s hercom Gadom Elmalehom, ktorý bol jej partnerom v rokoch 2011 až 2015. Rassam má zase sedemročnú dcéru s modelkou Mashou Novoselovou.

Rodáčka z Monaka a 37-ročný producent, ktorý sa podieľal napríklad na filmoch Nikto odnikiaľ (2014) alebo Malý princ (2015), spolu začali randiť v decembri 2016. Zasnúbili sa v marci minulého roku počas rodinnej lyžovačky v Rakúsku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Charlotte Casiraghi #Monako

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...