Plné pery, dokonalá pleť! Pozrite sa na pekné sestry-dvojičky Enrique Iglesiasa

18-ročné dievčatá Cristina a Victoria majú so spevákom spoločného otca, Julia Iglesiasa (75).

04.06.2019 00:00
debata

Dvojičky nie sú ničím výnimočným v slávnej rodine Iglesiasovcov. 44-ročný Enrique Iglesias je sám otcom Lucy a Nicolasa, dvojčiat, ktoré prišli na svet v decembri 2017 a ich mamou je niekdajšia tenisová hviezda Anna Kurnikovová (37).

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Estoy muy orgulloso de mis hijas Cristina y Victoria en su primera Gala del Met de la mano de mi hermano del alma Oscar de la Renta!

Príspevok, ktorý zdieľa Julio Iglesias (@julioiglesiasofficial),

Zaujímavosťou je, že aj Enrique Iglesias má sestry – dvojičky. 18-ročné dievčatá Cristina a Victoria majú so spevákom spoločného otca, takisto speváka Julia Iglesiasa (75). Mladé ženy tento rok prežili svoju veľkú premiéru počas newyorskej akcie Met Gala, svojimi dcérami sa na svojom oficiálnom instagramovom účte pochválil pyšný otec.

Enrique Iglesias  v New Yorku v roku 2018. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Enrique Iglesias Enrique Iglesias v New Yorku v roku 2018.

Dievčatá prišli na červený koberec v takmer identických šatách z dielne Oscar de la Renta, každá však mala iný odtieň – jedna modrý a druhá ružový. Aj tieto dvojičky prišli na svet v nemocnici v Miami, podobne ako deti Enrique Iglesiasa. Ako prezradil Julio Iglesias magazínu HOLA! dievčatá hovoria plynule holandsky, španielsky a anglicky.

Tínedžerky majú za sebou aj prvé kroky v módnom biznise, ako 16-ročné sa postavili pred objektív módneho fotografa Patricka Demarcheliera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristina Iglesias #Victoria Iglesias

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....