VIDEO Tekelyovú čaká leto na malte, Müllerová bude doháňať zameškané

Sú dlhoročné kolegyne, ale najmä dobré kamarátky. Moderátorky Emma Tekelyová a Soňa Müllerová sa plánujú vidieť aj v lete. Možno dokonca odídu spolu na samotu!

04.06.2019 00:00
debata (1)
Kamarátky a kolegyne - moderátorky Emma... Foto: Peter Frolo
Kamarátky a kolegyne - moderátorky Emma Tekelyová (vľavo) a Soňa Müllerová. Kamarátky a kolegyne - moderátorky Emma Tekelyová (vľavo) a Soňa Müllerová.

Tandem bývalých televíznych hlásateliek sme stretli pred pár dňami na prehliadke Fera Mikloška. Obe boli nadšené novou kolekciou a ocenili aj fakt, že napriek blížiacemu sa letu je čiernobiela. „Možno sa všetci potrebujeme trošku posunúť k tomu minimalizmu. Už sme presýtení,“ uviedla pre TV Pravda Tekeylová.

Na pretras prišla aj téma leto a obe dámy naznačili svoje plány. Müllerová sa po desiatich mesiacoch vysielania Dámskeho klubu v RTVS chystá na dva mesiace prázdnin. „Bude to také moje klasické leto. Chcem dobehnúť to, čo som nestihla za tých desať mesiacov,“ uviedla.

„My kopeme bazén na baráku. Dospeli sme do štádia, že už je tu tak teplo, že bazén musí byť,“ pokračovala zase Tekeylová a s humorom dodala, že jej rodina „bude na malte“.

Vo videorozhovore sa obe moderátorky priznali aj k tomu, že si určite užijú pár dní v lete aj spoločne. Či to bude barbecue? Pozrite si viac v našom videorozhovore nižšie…

Video

GALÉRIA z prehliadky Fera Mikloška

Dizajnér Fero Mikloško predstavil v...
Dizajnér Fero Mikloško predstavil v...
+36Dizajnér Fero Mikloško predstavil v...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #more #bazén #plány #Malta #Emma Tekelyová #Soňa Müllerová

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...