Nie som prekvapený z toho, aký je princ Harry otec, opísal jeho kamarát

Mladší z dvojice britských princov je nesmierne šťastný vo svojej novej úlohe otca.

05.06.2019 00:08
Meghan Foto: ,
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan predstavili na hrade Windsor syna médiám.
debata

Prvorodeného syna mu porodila jeho manželka, vojvodkyňa Meghan, pred mesiacom. Jeho dobrý kamarát, slávny hráč konského póla Nacho Figueras, opísal šťastie novopečeného otca pre magazín People.

Šampión v konskom póle Nacho Figueras a jeho... Foto: Reuters, POOL
Nacho Figueras a jeho partnerka Delfina Blaquier Šampión v konskom póle Nacho Figueras a jeho partnerka Delfina Blaquier prichádzajú na svadbu princa Harryho a Meghan Markleovej.

„Vyzerá byť veľmi, ale naozaj veľmi šťastný. Takže som spolu s ním šťastný a nadšený. Už dávno som hovoril, že Harry je presne ten človek, ktorý deti miluje. Mal som možnosť dlhodobo ho sledovať pri všetkých spoločných veciach, ktoré sme robili v Afrike, ako žiaril v spoločnosti detí, takže nie som prekvapený, že je skvelý otec,“ opísal.

Argentínsky hráč póla, Nacho Figueras, je sám už štvornásobným otcom a spolu s princom Harrym sa objavuje na niektorých charitatívnych podujatiach. O svojom kamarátovi s modrou krvou napísal: „Svet si myslí, že vie všetko o tomto mužovi. Ale ja som mal šťastie stráviť s ním dostatok času, aby som mohol tohto muža naozaj pochopiť – to, aký je veľkorysý, súcitný človek neustále premýšľajúci o tom, ako by sa dal tento svet urobiť lepším miestom pre život – či už pomocou pre africké deti, rozprávaním o duševnom zdraví či o klimatických zmenách. Robí to stále znova a znova a je to naozaj inšpiratívne. Cítim sa poctený, že môžem byť jeho priateľom – bojujme spolu, pretože potom môže vyhrať láska.“

Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan predstavili na...
Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan predstavili na...
+3Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan predstavili na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...