Vojvodkyňu Kate rozžiarili diamanty po Diane, Melania Trump zostala v jej tieni

V pondelok večer sa v londýnskom Buckinghamskom paláci konal veľkolepý banket, ktorého hostiteľkou bola 93-ročná britská kráľovná Alžbeta II.

04.06.2019 09:06
debata (12)

Prezident USA Donald Trump a jeho rodina sa na ňom stretli nielen s kráľovnou, ale aj s ďalšími členmi kráľovskej rodiny. Na bankete sa celkovo zúčastnilo 160 hostí.

Prezident USA Donald Trump,  Melania Trump,... Foto: Reuters, POOL
donald trump Prezident USA Donald Trump, Melania Trump, kráľovná Alžbeta II., , princ Charles a vojvodkyňa Camilla prichádzajú na slávnostný banket v Buckinghamskom paláci, ktorý sa konal pri príležitosti štátnej návštevy Donalda Trumpa v Británii.

„Kráľovná a celá kráľovská rodina boli fantastickí,“ napísal Trump na Twitteri už skôr, po stretnutí s britskou panovníčkou a najvýznamnejšími členmi kráľovskej rodiny na oficiálnej uvítacej ceremónii a súkromnom obede v paláci.

Vojvodkyňa Kate prichádza na slávnostný banket... Foto: SITA/AP
vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate prichádza na slávnostný banket v Buckinghamskom paláci, ktorý sa konal pri príležitosti štátnej návštevy Donalda Trumpa v Británii.

Na bankete nechýbali vojvodkyňa Kate s manželom, princom Williamom, rovnako ako princ Charles s jeho manželkou, vojvodkyňou Camillou. Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na bankete chýbali. Bývalá americká herečka Meghan sa údajne tento týždeň nemohla zúčastniť na kráľovskom programe, pretože stále dojčí trojtýždňového syna Archieho. Meghan kritizovala Trumpa pred jeho zvolením v roku 2016 a v interview pre americkú televíziu ho označila za „mizogýna“ a človeka rozdeľujúceho spoločnosť.

Ivanka Trump prichádza na slávnostný banket v... Foto: Reuters, POOL
Ivanka Trump Ivanka Trump prichádza na slávnostný banket v Buckinghamskom paláci, ktorý sa konal pri príležitosti štátnej návštevy Donalda Trumpa v Británii.

37-ročná vojvodkyňa z Cambridge na podujatie zvolila veľkolepú róbu jej obľúbenej značky Alexander McQueen. Nechýbali ani šperky, jej hlavu zdobila tiara „Lover's Knot“, ktorá patrila k obľúbeným šperkom zosnulej princeznej Diany. Kate po nej siaha práve počas oficiálnych večerných podujatí. Okrem tiary vojvodkyňu skrášľovali aj výrazné diamantové náušnice, ktoré patrili kráľovnej Alžbete. Navyše, biele šaty trojnásobnej mamy zdobil aj rád „kráľovského rádu Viktórie“, ktorý jej udelila kráľovná Alžbeta II. koncom apríla.

Prvá dáma USA, Melania Trump (49), počas večera stavila, rovnako ako vojvodkyne Kate či Camilla na bielu farbu. Po boku svojho manžela či kráľovnej pózovala v róbe z dielne Dior. Trumpovci v pondelok zažili svoj prvý britský kráľovský banket, Alžbeta bola hostiteľkou štátnej návštevy už 113-krát. Trump pochválil Alžbetu II. ako „úžasnú, úžasnú ženu… nemenný symbol neoceniteľných tradícií“, ktorá je stelesnením britskej „dôstojnosti, zodpovednosti a vlastenectva“.

Vojvodkyňa Kate prichádza na slávnostný banket...
Bristká premiérka Theresa May a princ William...
+3Prvá dáma USA, Melania Trump a princ Charles...

Na bankete sa podávala štvorchodová večera, na stole bolo vyše 2000 kusov príboru z pozláteného striebra. Večera sa začala filetom dusenej platesy (ryby) so šľahanou penou ochutenou žeruchou, nasledoval windsorský jahňací chrbát, potom jahodové sablé (sušienky) s citrónovou zmrzlinou s verbenou a tiež výber rozmanitých druhov čerstvého ovocia.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #kráľovná Alžbeta II. #Melania Trumpová

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....