Depardieu má dôvod na radosť: Obvinenia zo znásilnenia sa nepotvrdili!

Vyšetrovanie proti francúzskemu hercovi Gérardovi Depardieovi pre podozrenie zo znásilnenia mladej herečky bolo ukončené, vyšetrovateľom sa obvinenia z vlaňajšieho augusta nepodarilo dokázať.

05.06.2019 09:59
Herec Gerard Depardieu. Foto: ,
Herec Gerard Depardieu.
debata (3)

Oznámili to v utorok zástupcovia parížskej prokuratúry. Depardieua podľa francúzskych médií obvinila začínajúca francúzska herečka.

Údajne 22-ročná žena sa vlani v auguste obrátila na políciu v obci Lambesc v južnom Francúzsku. Tvrdila, že Depardieu ju dvakrát sexuálne zneužil. Stalo sa tak podľa nej v jeho parížskom bydlisku 7. a 13. augusta.

Prokuratúra však oznámila, že ani „viaceré vyšetrovania“ tvrdenia o znásilnení nepreukázali, informovala agentúra AP. Advokát 70-ročnej legendy francúzskeho filmu vlani médiám oznámil, že jeho klient všetky obvinenia zo sexuálneho napadnutia odmieta.

Depardieu nie je jedinou francúzskou osobnosťou, ktorá po vypuknutí škandálu okolo hollywoodskeho producenta Harveyho Weinsteina čelila obvineniam zo sexuálneho násilia. Obvinenia sa však nepotvrdili ani v prípade režiséra Luca Bessona či člena vlády Geralda Darmanina, vo Francúzsku je stále stíhaný švajčiarsky islamológ Tariq Ramadan.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vyšetrovanie #znásilnenie #herečka #Gérard Depardieu #podozrenie

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...