Bradley Cooper vraj prekonáva krízu s Irinou, ich vzťah visí na vlásku

Bez vetra sa ani lístok nepohne. Ktohovie však, koľko pravdy je na klebetách o tom, že herec Bradley Cooper a jeho vyvolená Irina Shayk prekonávajú vo vzťahu veľké problémy.

06.06.2019 11:17
debata
Herec Bradley Cooper a jeho partnerka Irina... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Bradley Cooper a jeho partnerka Irina Shayk v kreácii Burberry. Herec Bradley Cooper a jeho partnerka Irina Shayk sa poslednýkrát objavili spolu na verejnosti počas vyhlásenia Oscarov.

Viacero amerických médií prinieslo v poslednom období správy o tom, že dvojica prežíva ťažké obdobie. Dôvod, prečo sú vlastne ešte stále spolu, je ich dvojročná dcérka Lea. Objavili sa však vyjadrenia nemenovaných zdrojov, že „ich vzťah visí na vlásku“.

„Snažia sa to prekonať, predovšetkým kvôli ich dcére,“ citoval portál Page Six svoj zdroj. „Ale veci medzi nimi nie sú dobré. Ani jeden sa necíti byť šťastný. Ten vzťah skutočne visí na vlásku,“ pokračoval informátor.

Paparazzovia medzitým zachytili Coopera v uliciach Los Angeles, ako mieri na tréning do posilňovne. Jeho polovička však po jeho boku chýbala. Vôbec poslednýkrát, kedy sa dvojica objavila spoločne na jednom podujatí, bolo vyhlásenie Oscarov koncom februára tohto roka.

Prekvapením bolo, keď sa potom začiatkom mája na akcii MET Gala v New Yorku objavila ruská rodáčka sama, bez Coopera. Aj to nanovo spustilo a zintenzívnilo dohady o tom, či je ich vzťah v poriadku. Na adresu Coopera špekulovali bulvárne médiá aj o jeho romániku so speváčkou Lady Gaga, s ktorou spolupracoval na filme Zrodila sa hviezda. Tieto dohady sa však nepotvrdili.

VIDEO: Pozrite sa, čo si užíva najviac na stylingu hviezd Zuzana Kanisová

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #rozchod #problém #vzťah #irina Shayk #Bradley Cooper

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...