Potvrdené! Irina Shayk a Bradley Cooper sa rozišli

Americký herec Bradley Cooper a Irina Shayk sa rozišli po štyroch rokoch randenia.

07.06.2019 09:27
Zamilovaní partneri na červenom koberci.... Foto: ,
Herec a režisér Bradley Cooper a jeho expartnerka Irina Shayk na archívnom zábere.
debata

Informáciu potvrdil magazínu People zdroj z ich okolia. Niekdajší pár v súčasnosti pracuje na tom, kto sa bude starať o ich dcéru Leu De Seine, ktorá sa narodila v marci 2017.

Štyridsaťštyriročný rodák z Philadelphie a 33-ročná ruská supermodelka spolu začali randiť na jar 2015, pričom súkromie si dobre strážili. Naposledy sa spolu objavili na vyhlásení Oscarov koncom februára tohto roka. Odvtedy ich však už viac nevideli spoločne.

Oscarový galavečer priniesol aj nečakaný moment dueta so speváčkou Lady Gaga v rámci filmu Zrodila sa hviezda, za ktorý bol Cooper nominovaný ako herec. Ich spoločné vystúpenie vyvolala otázniky médií, ale aj komentáre užívateľov na internete, že chémia medzi dvoma kolegami je príliš intenzívna na to, aby bola len kamarátska. Vzťah Gagy a Coopera sa však nepotvrdil.

Bradley Charles Cooper začínal hereckú kariéru v divadle, neskôr získal viacero menších seriálových úloh. Do povedomia verejnosti sa dostal vďaka seriálu Alias (2001 – 2006). Sedem ráz ho nominovali na Oscary.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #koniec #irina Shayk #Bradley Cooper

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...