Margot Robbie je nádherná! Ale rázne odkazuje: Nie som žiadna sexbomba

Austrálčanka Margot Robbie je síce krásnou ženou plnou sexepílu, na slovo sexbomba v súvislosti so svojou osobou je však vyslovene alergická.

09.06.2019 01:00
Herečka Margot Robbie. Foto: ,
Herečka Margot Robbie.
debata

„Nenávidím to slovo. Nenávidím ho tak veľmi. Cítim sa trocha hlúpo, ak to poviem, pretože existujú na svete horšie veci, ale naozaj nie som žiadna sexbomba,“ vyjadrila sa v rozhovore pre magazín Vogue 28-ročná hviezda.

„Nie som človek, ktorý spôsobí to, že keď vstúpi do miestnosti, svet sa zastaví a ľudia si začnú šepkať: ‚Pozri sa na tú ženu‘. To sa nestáva. Ak ma majú opísať moji známi, ktorí ma poznajú, hoci neviem presne, aké slová použijú, určite to nebude slovo sexbomba,“ dodala.

Zľava: Herci Brad Pitt, Leonardo DiCaprio a... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Zľava: Herci Brad Pitt, Leonardo DiCaprio a Margot Robbie priniesli do Cannes film Vtedy v Hollywoode. Zľava: Herci Brad Pitt, Leonardo DiCaprio a Margot Robbie priniesli do Cannes film Vtedy v Hollywoode.

Robbie, ktorú diváci poznajú z filmov ako Ja, Tonya či Vlk z Wall Street, si zahrala aj v novinke Quentina Tarantina Vtedy v Hollywoode, kde je hereckou partnerkou Leonarda DiCapria a Brada Pitta. Svojou vášňou k ženským filmárkam sa však nijako netají. „Moja láska a vášeň pre ženské filmárky neznamená, že nebudem točiť filmy s mužmi-režisérmi. Ale aj muži by mali sledovať filmy od žien pre ženy. Ak ide o dobrý film, aj muži sa s ním dokážu identifikovať.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Margot Robbie #Vtedy v Hollywoode

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...