Vietnamská modelka pobúrila rodnú krajinu! Pre tieto šaty jej hrozí pokuta

Od filmového festivalu už uplynul takmer mesiac, ale jeho následky cítiť dodnes. Teda aspoň v prípade modelky Ngoc Trinh. Je to však aj následok jej vlastného rozhodnutia.

10.06.2019 00:00
debata (8)
zväčšiť Záber na modelku Ngoc Trinh počas premiéry... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Záber na modelku Ngoc Trinh počas premiéry filmu A Hidden Life na filmovom festivale v Cannes. Záber na modelku Ngoc Trinh počas premiéry filmu A Hidden Life na filmovom festivale v Cannes.

Dvadsaťdeväťročná kráska, ktorú na Francúzsku riviéru vyslala rodná krajina, pobúrila verejnosť svojím odhaľujúcim modelom šiat, ktorý si obliekla na červený koberec. Samozrejme, tú vietnamskú. Svetová verejnosť je totiž na podobné modely zvyknutá.

Lenže, iný kraj, iný mrav. A vo Vietname dokonca platí zákon, že hviezdy šoubiznisu by sa mali prezentovať v podobe, ktorá nie je vulgárna a negatívne vplýva na mravnosť. Aj preto to vyzerá tak, že modelka si môže od krajiny vyslúžiť mastnú pokutu.

Záber na modelku Ngoc Trinh počas premiéry... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Záber na modelku Ngoc Trinh počas premiéry filmu A Hidden Life na filmovom festivale v Cannes. Záber na modelku Ngoc Trinh počas premiéry filmu A Hidden Life na filmovom festivale v Cannes.

„Nie je umelkyňa, ktorú ministerstvo poslalo na túto udalosť. Jej outfit bol nevhodný, urážlivý a vyvolal verejné pobúrenie,“ citovali médiá vietnamského ministra kultúry a športu Nguyen Ngoc Thiena.

Ten už údajne nariadil príslušným úradom prešetriť celú udalosť a s vysokou pravdepodobnosťou hrozí, že 29-ročnú modelku potrestajú finančne. Za odvážne šaty bude teda musieť platiť.

VIDEO: Aký bol festival v Cannes? Tie naj momenty v našom videu!

Video

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Vietnam #modelka #pobúrenie

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...