Nevesta Katherine Schwarzenegger v bielom: Takéto šaty sú len raz za život!

V sobotu si povedali áno. Dcéra Arnolda Schwarzeneggera Katherine a herec Chris Pratt sú manželmi.

10.06.2019 11:20
debata

Hoci ich svadobný deň prebiehal za pomerne vysokých bezpečnostných opatrení, niektorým paparazzom sa podarilo dostať do blízkosti a zachytiť aspoň v útržkoch garderóbu nevesty a ženícha. Napokon však fanúšikom urobili najlepšiu službu mladomanželia.

V nedeľu zverejnili na oficiálnom profile na Instagrame prvý svadobný záber a poďakovali sa dizajnérovi Giorgiovi Armanimu. Práve slávny taliansky tvorca stojí za kreáciou svadobných šiat, ktoré mala na sebe Katherine Schwarzenegger a rovnako v talianskej dielni vznikol aj oblek ženícha.

„Sme nesmierne vďační našim rodinám a blízkym, ktorí pri nás stáli a tiež pánovi Armanimu za vytvorenie jedinečných šiat, ktoré si bude pamätať celý život,“ napísala manželská dvojica pod záber na Instagrame.

Pratt, ktorého divái poznajú najmä z filmov Strážcovia galaxie, sa oženil už druhýkrát. V minulosti bol totiž ženatý s herečkou Annou Farisovou, s ktorou má aj jedného syna. Po ich nečakanom rozchode sa niekoľko mesiacov neobjavil v ženskej spoločnosti. S Katherine Schwarzeneggerovou ich údajne zoznámil spoločný známy a od prvého momentu medzi nimi preskočila iskra.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Instagram #fotografia #Chris Pratt #Katherine Schwarzenegger

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...