Kate Beckinsale provokovala v latexe: Ale jej slová, tomu sa hovorí postoj!

Pre herečku Kate Beckinsaleovú nie je problém odvážiť sa na nejaký ten provokatívny model šiat. Cez víkend sa však prekonala. Skončila v latexovom komplete!

10.06.2019 12:50
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@janedoelatex

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Beckinsale (@katebeckinsale),

Dôvod bol však tentoraz celkom zmysluplný. Známa britská rodáčka, ktorá sa objavila napríklad vo filmoch Pearl Harbour či sérii Underworld, vyrazila na pochod Los Angeles Pride na podporu menšín. Tradičnú oslavu rôznorodosti a farebný pochod plný kostýmov na podporu rovnakých práv pre všetkých si hviezda užila v spoločnosti kamarátov a skupiny drag queens.

„Toľko lásky a šťastia a potu a flitrov,“ napísala na Instagrame k jednému zo svojich postov, kde zachytila tiež svoju účasť v alegorickom voze. Beckinsale sa celý čas dobre zabávala, tancovala a fotografovala sa s ďalšími účastníkmi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

So much love and happiness and sweating and glitter on the @lyft float at #lapride ️‍

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Beckinsale (@katebeckinsale),

Okrem šteklivých fotiek v latexovom kostýme však hviezda zverejnila na svojom Instagrame aj záber koláže napadnutých jednotlivcov, ktorí sa stali obeťami násilných nenávistných činov pre svoju sexuálnu orientáciu. K nim pridala ukážky reportáží z novín či webov, ktoré monitorovali tieto činy. Herečka zverejnila záber aj s komentárom, ktorý sa týkal nedávnych hlasov, že prečo vlastne nemajú heterosexuálne orientovaní ľudia svoj vlastný „pride“ pochod. „Keby ste sa divili, prečo heterosexuáli nemajú svoj pride pochod,“ napísala a pokračovala…

„Byť brutálne zbití, mučení alebo dokonca zabití len preto, lebo ste mali priateľa, priateľku, manžela, manželku je niečo, čoho sa väčšia časť populácie nemusí obávať. Ten zvyšok sa musí a stále sa bojí. Pride je veľmi dôležitý a podporujem každého, aby mohol milovať osobu, ktorú miluje. Ak sa niekedy niečo podobné neľudské zaobchádzanie prihodí heterosexuálom, budem tam, aby som podporila ich právo na lásku tiež. Ale to sa nestane. Ľudia pre ľudí,“ odkázala ešte angažovaná Kate Beckinsale.

Počas víkendu sa vo Viedni konala aj charitatívna akcia Life Ball. Viac o nej si prečítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pride #Los Angeles #podpora #menšina #pochod #Kate Beckinsale #latex

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...