Formou schová do vrecka aj mladších! McGraw prezradil, čo ho motivuje

V jeho veku 52 rokov mu postavu môžu závidieť aj mnohí muži na prahu dospelosti. Spevák a knižný autor Tim McGraw prezradil dôvod, prečo je taký verný fitnessu a tvrdej drine pri cvičení.

13.06.2019 10:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Yellow fin grouper 1st one! 36 ft down Pole spear ... free dive

Príspevok, ktorý zdieľa Tim McGraw (@thetimmcgraw),

Pre portál ETonline.com country spevák vysvetlil, že v minulosti bolo všetko inak. „Tu je pravda – v minulosti som sa o seba nestaral. Spoliehal som sa na úspech, ktorý som mal,“ uviedol pre portál.

„Ale moja rodina so mnou počíta. Chcem vidieť moje deti vyrastať, chcem byť schooný tráviť čas s mojimi vnúčatami. Chcem ich so sebou brávať k vode, chytať ryby, potápať sa,“ komentoval McGraw.

Dokonca prezradil, že keď príde na chytanie rýb, ktorému sa venuje pod vodou s harpúnou, hudba ide až na druhé miesto. „Chytanie rýb je jedna z mojich vášní. Milujem to tak veľmi, že hudba je druhoradá. Aj preto sa udržiavam vo forme. Aby som bol schopný potápať sa a uplávať to,“ dodal ešte na vysvetlenie manžel inej známej country hviezdy – speváčky Faith Hillovej.

Dvojica spolu vychovala tri dcéry, Audrey, Gracie a Maggie. Najstaršia má dnes 22 rokov a najmladšia 17. Napriek dospelosti dvoch z nich trávia stále s rodičmi veľa času. Naposledy na Bahamách, kde sa spoločne s otcom tiež venovali vodným športom, potápaniu aj lovu rýb.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #Telo #dôvod #fitness #forma #Tim McGraw

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...